Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη – Τώρα καταλάβαμε το δάχτυλο (εικόνες – video)

Την πόρτα της εξόδου των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θηβών πέρασε πέντε μέρες μετά τη φυλάκισή της η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, αποδεικνύοντας τι ακριβώς εννοούσε με τη χειρονομία που έκανε τις προάλλες έξω από το σπίτι της προς τους δημοσιογράφους. Λίγη ώρα μετά αποφυλακίστηκε και η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο από τον Τσοχατζόπουλο

ζητά η Σταμάτη – «Καταδικάστηκα επειδή είχα το όνομά του»

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη λίγο πριν τις 16:00 της Δευτέρας και αποχώρησε από την κεντρική είσοδο των φυλακών με ταξί που την περίμενε για να την μεταφέρει σπίτι της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η κατηγορούμενη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της, όπως είπε ο δικηγόρος της.

Δείτε επίσης: «Η Βίκυ Σταμάτη ήθελε και στο παρελθόν να ζητήσει διαζύγιο»

Σχετικά με την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, η αποφυλάκισή έγινε από τη φυλακή του Ελεώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την καταδίκη της, λόγω του ότι είχε εκτίσει – κατά το νόμο – το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της.

Δείτε επίσης: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζόπουλου

Οι σχετικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα