Ανακοινώθηκαν τα Samsung Galaxy S8/S8+ – Πότε θα κυκλοφορήσουν

Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung με την οποία κάνει… ολική επαναφορά.Δίνεται η δυνατότητα για προπαραγγελίες από σήμερα το βράδυ.

Ολική επαναφορά… Αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την προσπάθεια της Samsung να αφήσει πίσω της ό,τι προηγήθηκε και να φέρει στην αγορά μία κορυφαία πρόταση smartphone και πάλι.

Και κάπως έτσι, μας συστήνει το Galaxy S8 των 5,8 ιντσών, αλλά

και το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του Galaxy S8+ με οθόνη 6,2 ιντσών, δύο στιβαρά μοντέλα για τον «αφρό» της αγοράς και φυσικά όσους θέλουν να ξοδέψουν το ποσό που απαιτεί η κατηγορία των ναυαρχίδων για να έχουν στη διάθεσή τους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

Οι -dual curved και με πολύ μικρά bezels γύρω τους– Infinity Displays των νέων προτάσεων είναι τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης 2960×1440 pixels ενώ το Corning Gorilla Glass 5 τόσο στο εμπρόσθιο όσο και το οπίσθιο τμήμα των νέων συσκευών προσφέρει προστασία και κομψότητα.

Στη θέση του επεξεργαστή έχουμε είτε τον κορυφαίο Snapdragon 835 της Qualcomm (στην αμερικανική έκδοση της συσκευής) είτε το chipset Exynos 8895 της ίδιας της εταιρείας (στην international version), ενώ στη βασική έκδοση συναντάμε 4GB RAM (LPDDR4)/64GB (UFS 2.1) αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω κάρτας microSD.

Η κεντρική κάμερα της συσκευής dual pixel 12MP έχει διάφραγμα f/1.7 και έξυπνο οπτικό σταθεροποιητή, ενώ υπάρχει δεύτερη «selfie» κάμερα στα 8MP με smart auto-focus και διάφραγμα επίσης f 1/7.

Η προστασία από το …«υγρό» στοιχείο εξασφαλίζεται χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IP68 για την αντοχή στη σκόνη και στο νερό έως και το 1,5 μέτρο για έως 30 λεπτά.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S8 φτάνει τα 3.000mAh, ενώ του Galaxy S8+ τα 3.500mAh και το λειτουργικό τους είναι το Android Nougat.

Συναντάμε επίσης ευρεία επιλογή βιομετρικών τεχνολογιών όπως αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, αισθητήρα ίριδας, αλλά και δυνατότητα ξεκλειδώματος με το πρόσωπό σας, ενώ το «παρών» δίνουν USB-Type C, όπως και θύρα 3,5 χιλιοστών.

Πρόκειται επίσης για «την πρώτη παγκοσμίως πρόταση που έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό UHD Alliance ως MOBILE HDR PREMIUM», που δίνει τη δυνατότητα να δει κανείς τα ίδια ζωντανά χρώματα και τις αντιθέσεις που οι παραγωγοί ταινιών δημιούργησαν. Επιπλέον, το Galaxy S8 προσφέρει gaming εμπειρίες υψηλού επιπέδου.

Στις νέες προτάσεις των Κορεατών συναντάμε και τη νέα AI ψηφιακή βοηθό Bixby, στην οποία μάλιστα η Samsung «αφιερώνει» ένα ειδικό πλήκτρο.

Πότε θα κυκλοφορήσουν

Samsung Galaxy S8 και S8+ θα κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου και στις 28 Απριλίου στην Ευρώπη (φυσικά και στη χώρα μας) σε αρκετές ενδιαφέρουσες χρωματικές επιλογές (Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue και Maple Gold) με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από… σήμερα το βράδυ, σε τιμή που για την ελληνική αγορά θα είναι 829 ευρώ για το S8 και 929 ευρώ για το S8+.

Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα