Ανακοινώνει Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα

Η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται να μένει μόνο για τη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας, «Sport», ο Βαλβέρδε έχει συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση των Καταλανών προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση

στον σύλλογο αλλά και να καταθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του για τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός του καλοκαιριού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ήδη συμφωνηθεί τα περισσότερα ζητήματα της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ για τις μεταγραφές ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει τρεις παίκτες, έναν για κάθε γραμμή της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει, επίσημα, ότι το «μυρμήγκι» θα είναι προπονητής της ομάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο βάσκος προπονητής θα πάρει μαζί του στη Βαρκελώνη τους δύο στενούς συνεργάτες του: τον βοηθό του Γιον Ασπιάθου και τον γυμναστή, Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος επίσης έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα