Άκρως προκλητικό πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας για τη Μέρκελ (εικόνα)

Δεν υπάρχει διαφορά της Μέρκελ με το Χίτλερ λέει η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Günes Προκλητικό φωτομοντάζ

Προκλητικό φωτομοντάζ δημοσιεύει τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα στο οποίο απεικονίζεται η Άγγελα Μέρκελ με μουστάκι και στολή ναζί ανάμεσα στην Άγκυρα και στην Ε.Ε.

«Χίτλερ στο γυναικείο», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Günes με έναν αγκυλωτό σταυρό, τη φράση #FrauHitler αλλά και με τη σημείωση «η άσχημη

Θεία».


Σημειώνεται ότι ο τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τη Γερμανία και την Ολλανδία για «ναζιστικές πρακτικές» μετά την απαγόρευση από τις δύο χώρες συγκεντρώσεων στα εδάφη τους εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για διεύρυνση των εξουσιών του.

«Αγκαλιάζοντας τις τρομοκρατικές οργανώσεις η Γερμανία βάζει όλη την Ευρώπη εναντίον της Τουρκίας» γράφει η Günes στον υπότιτλό της.

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα δημοσίευσε άλλο ένα φωτομοντάζ της καγκελαρίου με μουστάκι να χαιρετάει ναζιστικά, υπό τον τίτλο: «Δεν υπάρχει διαφορά με το Χίτλερ».

Σημειώνεται ότι η Τουρκία είχε καταδικάσει πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας Bild και είχε στραφεί εναντίον του δημοσιογράφου χαρακτηρίζοντάς το προσβλητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα