Κατάληψη του ΥΠΕΣ από μέλη της ΠΟΕ –ΟΤΑ: Αποχώρησαν οι συνδικαλιστές (εικόνες)

«Ντου» στο Εσωτερικών από περίπου 100 εργαζόμενους στους δήμουςΑποχώρησαν περίπου στις 10:00 το πρωίΣυνάντηση την Τρίτη με τον Πάνο ΣκουρλέτηΠανελλαδική απεργία την Πέμπτη

Κατάληψη με «το καλημέρα σας» έκαναν εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι περίπου 100 εργαζόμενοι, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, κατάφεραν και έφτασαν στον τρίτο όροφο και το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, από το οποίο ανήρτησαν πανό.

Οι

συνδικαλιστές αποχώρησαν περίπου στις 10:00 το πρωί από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών.

Η κατάληψη έληξε καθώς συμφωνήθηκε συνάντηση με τον υπουργό για αύριο Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι με θέμα το μέλλον των συμβασιουχων μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί από τα μεσάνυχτα έως και την προσεχή Τέταρτη καταλήψεις στα γκαράζ των δήμων, ενώ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι καταλήψεις των αμαξοστασίων με απορριμματοφόρα από εργαζομένους σε δήμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα