Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι που πωλείται στην Αμερική (εικόνες)

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει είδηση η πώληση της έπαυλης του πατέρα των αδελφών Hadid στο Λος Άντζελες, έναντι 84 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως ένα άλλο σπίτι που τώρα είναι διαθέσιμο για πώληση κάνει το ποσό πώλησης της έπαυλης Hadid να φαντάζει αστείο, αφού αυτό το σπίτι κοστίζει 254 εκατομμύρια δολάρια!

Βρίσκεται στο Bel Air της Καλιφόρνια, έχει εκπληκτική θέα, μοιάζει με συγκρότημα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, με δεκάδες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και δεκάδες υπνοδωμάτια.

Το σπίτι διαθέτει ελικοδρόμιο, κελάρι

εφοδιασμένο με μια πανάκριβη συλλογή εκλεκτών καλιφορνέζικων και διεθνών κρασιών, ιδιωτικό σινεμά και bowling, playroom και candy-room εκατοντάδες έργα τέχνης και το καλύτερο από όλα βρίσκεται στο ισόγειο, αφού ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού πoυ θα πληρώσει τα 254 εκατομμύρια δολάρια θα αποκτήσει και τη συλλογή αυτοκινήτων και μηχανών που περιλαμβάνονται στην τιμή του σπιτιού.

Συγκεκριμένα ο νέος ιδιοκτήτης θα αποκτήσει και ένα πάρκινγκ όπου είναι σταθμευμένα 12 αυτοκίνητα και 10 μηχανές μεταξύ των οποίων και Rolls-Royce Dawn, Ferrari 488, Pagani Huayra, 1936 Mercedes-Benz 540K, Spyker C8, Ariel Atom 3, Bentley Continental GT και μια Bugatti Veyron.

Keywords
Τυχαία Θέματα