Tο νέο Jeep Compass έφτασε στην Ελλάδα (εικόνα)

Θα διατίθεται στις εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited και TrailhawkΑπό τέλος του μήνα θα βρεθεί στις εκθέσεις της φίρμας

Το Jeep Compass άλλαξε σελίδα σε όλα τα επίπεδα και φτάνει η στιγμή που θα το γνωρίσουμε και σε ελληνικό έδαφος. Το εντυπωσιακό SUV έχει ήδη «πατήσει» στη χώρα μας και από τέλος του μήνα, θα βρεθεί στις εκθέσεις της φίρμας για να μπορεί ο κόσμος να το δει από κοντά. Η σχεδίαση

του αυτοκινήτου είναι «γνήσια» Jeep και θυμίζει περισσότερο από ποτέ τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Grand Cherokee.

Στο εσωτερικό συναντάμε υλικά υψηλής ποιότητας και προσεγμένη εργονομία, ενώ ο οδηγός πληροφορείται από τον πλήρη πίνακα οργάνων με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων των (έως και) επτά ιντσών. Το σύστημα πολυμέσων UConnect του ομίλου FCA δίνει το παρόν μέσω μιας ακόμη οθόνης στην κεντρική κονσόλα και προσφέρει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Apple CarPlay ή το Android Auto.

Οι εκδόσεις που θα διατίθεται το νέο Compass θα είναι οι Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk, ενώ θα υπάρχουν και δύο συστήματα τετρακίνησης, το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low με δυνατότητα επιλογής υποπολλαπλασιαμού των σχέσεων.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο πίσω άξονας απεμπλέκεται σε φυσιολογικές συνθήκες, ώστε να μειωθούν οι τριβές και κατ’ επέκταση, η κατανάλωση καυσίμου. Ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που θα προσφέρει η Jeep για το νέο Compass, περισσότερα όμως για αυτά θα γνωρίζουμε από τις 21 Αυγούστου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα