To Gangnam Style δεν είναι πια στην κορυφή του YouTube – Ποιο πήρε τη θέση του

Το μουσικό κομμάτι Gangnam Style, το οποίο ερμηνεύει ο νοτιοκορεάτης μουσικός Psy, ήταν τα τελευταία 5 χρόνια το πιο δημοφιλές βίντεο κλιπ στο YouTube έχοντας συγκεντρώσει 2.894.798.134 προβολές.

Το βίντεο που σκαρφάλωσε στην κορυφή σε χρόνο ρεκόρ «έσπασε τα κοντέρ», ξεπερνώντας το όριο των προβολών που ήταν 2.147.483.647 και αναγκάζοντας την εταιρεία να… ξαναγράψει τον κώδικα του YouTube.

Πλέον δημοφιλέστερο video clip είναι η μπαλάντα «See You Again» των Wiz Khalifa και Charlie Puth, η οποία έχει μέχρι στιγμής 2.896.510.949 προβολές.

Το τραγούδι γράφτηκε για τους τίτλους τέλους της ταινίας «Furious 7» προς τιμήν του ηθοποιού Paul Walker, που πέθανε πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ποπ τραγούδια στις κηδείες στη Βρετανία, σύμφωνα με το BBC.

Το βίντεο έφτασε τις 1 δις προβολές μέσα σε έξι μήνες, ενώ ξεπέρασε τα 2 δις προβολές τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει για πολύ στην κορυφή μιας και το «Despacito» του Luis Fonsi καταφθάνει… με μεγάλες ταχύτητες. Μέσα σε μόλις 6 μήνες έχει καταγράψει 2,5 δις προβολές και δεν φαίνεται να υπάρχει καθοδική τάση στα κλικς.

Keywords
Τυχαία Θέματα