Superleague: Καταιγιστικός ο Αστέρας, διέλυσε (4-1) τον Παναιτωλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ΑΕΚ συνέτριψε απόψε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Παναιτωλικό με 4-1, για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα αλλά ήταν η ομάδα του Αγρινίου εκείνη που άνοιξε το σκορ, όταν στο ένατο λεπτό ο Ρόσα έβγαλε τη σέντρα στον Μουνιός, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ντοναρούμα.

Στο 38′ ο Αστέρας έφτασε στην

ισοφάριση, όταν ο Μάσα έβγαλε τον Μανιά απέναντι στον Κυριακίδη, ο επιθετικός του Αστέρα σούταρε και ο Κυριακίδης έκανε εξαιρετική απόκρουση, αλλά ο Στανισάβλιεβιτς βρέθηκε ακάλυπτος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41′ ο διαιτητής Καλογερόπουλος σε συνεννόηση με το βοηθό του καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Στανισάβλιεβιτς από τον Μουνιός, κι ενώ με το αρχικό σφύριγμα είχε δείξει φάουλ σχεδόν πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Ο Μάσα ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και το 2-1 γεγονός.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 49′ έγινε το 3-1, όταν ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από αριστέρα, ο Μανιάς πλάσαρε στην κίνηση με τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά αρχικά και τον Στανισάβλιεβιτς στο ριμπάουντ να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Στο 58′ μάλιστα οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, όταν με σουτ έξω από την περιοχή ο Τσουκαλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού για τέταρτη φορά. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 79′ ο Ίγκορ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο με θλάση, κι ενώ ο προπονητής του είχε ήδη κλείσει τις αλλαγές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα