O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση

Η είδηση του θανάτου του Τζίμη Πανούση προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο διάσημος μουσικός και ηθοποιός έφυγε από την ζωή το απόγευμα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς αποχαιρέτησε τον Τζίμη με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Ανέβασε» το τραγούδι του Τζίμη Πανούση «Είμαι γυφτάκι» και σε ένα συγκινητικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε.

Το ίδιο ακριβώς έκανε

και ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος του Μαραθώνα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο που έφυγε από την ζωή με μια ανάρτηση στο Instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία με τον Τζίμη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω…Δεν πειράζει…Κάθε εμπόδιο για καλό… Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις…!!! Bon Voyage Θεά μου…!!! #TzimisPanousis».

Ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον ταλαντούχο Τζίμη με τον οποίο όπως έγραψε είχε πολλές αντιθέσεις στο παρελθόν: «Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα