Latte art σε υψηλό επίπεδο από την Ντάφνε Ταν (εικόνες)

Η 17χρονη Ντάφνε Ταν από τη Σιγκαπούρη είναι γλύπτρια. Το υλικό της είναι το αφρόγαλα. Και τα latte της έχουν εκτινάξει τη latte art σε επίπεδα στρατόσφαιρας.

Η «Periperipeng» – αυτό είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο – είναι ήδη μια πραγματική sensation στο Instagram. Τον περασμένο Αύγουστο συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καφέ της Σιγκαπούρης, και τα τρισδιάστατα

«γλυπτά» της από αφρόγαλα τράβηξαν την προσοχή των οργανωτών. Οι χαρακτήρες από αφρό που δημιουργεί – σκυλιά, δελφίνια, καμηλοπαρδάλεις, ο Πίκατσου, ο Νίμο, ο Σνούπι – σαν να σκαρφαλώνουν, μερικές φορές, από τα χείλη της κούπας. Της παίρνει 10 με 20 λεπτά για να δημιουργήσει κάθε καλλιτέχνημα – ναι, πρόκειται για καλλιτεχνήματα.

Μόλις πριν ένα χρόνο άρχισε να πειραματίζεται. «Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μου ήταν ένα σχολικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου έπρεπε να παρακολουθήσω ένα εργαστήριο για την εκτίμηση του γκουρμέ καφέ… Πειραματιζόμουν με μια γαλλική καφετιέρα και βρήκα μια μέθοδο να δημιουργώ σταθερό αφρό και να κάνω τρισδιάστατη τέχνη στην κορυφή των κυπέλλων μου» δηλώνει η Ντάφνε.

So @baristaespresso challenged me to make a haunted castle and this is what I came up with! Happy Halloween!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAPHNE TAN (@periperipeng) στις Οκτ 30, 2017, 5:41μμ PDT

What’s that in my drink??? #halloween2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAPHNE TAN (@periperipeng) στις Οκτ 30, 2017, 3:42πμ PDT

Getting into the Halloween spirit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAPHNE TAN (@periperipeng) στις Οκτ 28, 2017, 5:49μμ PDT

so I tried to make a tree… I think the secret to how it’s magically standing up is pretty obvious oops (ps check out my free pour!!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAPHNE TAN (@periperipeng) στις Οκτ 27, 2017, 6:46μμ PDT

Paying homage to my new black food colouring by making batman

Keywords
Τυχαία Θέματα