H 18χρονη κόρη του μακελάρη του Λονδίνου που αρνήθηκε το Ισλάμ (εικόνες)

Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένειά του πολλά χρόνια πρινΗ μεγάλη της αδερφή ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της

Η 18χρονη κόρη του μακελάρη του Λονδίνου, που «έσπειρε» τον θάνατο στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, πάλευε διαρκώς εναντίον των νέων ιδανικών του πατέρα της, όταν αυτός ξαφνικά προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ.

Συγκεκριμένα, η Teegan Harvey παρέμεινε στην οικογενειακή εστία όταν ο Καλίντ Αμασούντ εγκατέλειψε την μητέρα της, περίπου δέκα χρόνια πριν.

Η 18χρονη φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο και θεωρούνταν από τις

καλύτερες μαθήτριες του έτους της.

Η 18χρονη κόρη του μακελάρη

Οι φωτογραφίες της δείχνουν μία πολύ όμορφη έφηβη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ένα κορίτσι χαμογελαστό, όπως όλα τα κορίτσια στην ηλικία της. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρα της θα γινόταν δολοφόνος, λόγω των εξτρεμιστικών του ιδεών.

Ο πατέρας απών στις ζωές των παιδιών του

Οικογενειακός φίλος αναφέρει στα μέσα ότι ο πατέρας της ήταν σχεδόν πάντα απών από τη ζωή της. «Ποτέ δεν ανέφερε τον πατέρα της και μέχρι την επίθεση του Λονδίνου κανείς από τους φίλους της δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι ο πατέρας της».

Η Teegan Harvey μαζί με την μητέρα της

Η αδελφή της ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της

Σε αντίθεση με την 18χρονη Teegan, η μεγαλύτερη αδερφή της, Andi, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ. Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ.

Γείτονες της οικογένειες υποστηρίζουν ότι η 24χρονη ντυνόταν μόνο με παραδοσιακές φορεσιές του Ισλάμ που κάλυπταν το πρόσωπό της. Οι εξτρεμιστικές πεποιθήσεις του κοριτσιού φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μεγάλο ρήγμα στην οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα