«Game of Thrones»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της νέας σεζόν

Πολλές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Game of Thrones».

Η Sansa Stark από το αθώο κοριτσάκι που γνωρίσαμε την πρώτη σεζόν εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο συζητημένους χαρακτήρες της έκτης καθώς κάθε φαν έχει διαφορετική άποψη γι’ αυτήν. Ας δούμε, λοιπόν τι θα κάνει η Sansa την επόμενη σεζόν σύμφωνα με την διαρροή στο reddit αλλά και όσα ξέρουμε από τα γυρίσματα. Όπως πάντα πρόκειται μόνο για υποθέσεις συνδυάζοντας τις πληροφορίες που έχουμε ως τώρα.

Στα πρώτα επεισόδια βρίσκουμε την Sansa στο Winterfell εκεί που την αφήσαμε την προηγούμενη

σεζόν. Δυστυχώς η όμορφη σκηνή που Jon και Sansa είχαν στο φινάλε της 6ης σεζόν δεν συνεχίζεται την επόμενη σεζόν.

Φαίνεται ότι στα πρώτα επεισόδια Sansa και Jon συνεχίζουν να έχουν προβλήματα στην σχέση τους. Ο Jon ως νέος βασιλιάς του Βορρά έχει να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Ανάμεσα σε αυτές και το τι θα κάνει με τους οίκους που πρόδωσαν τους Stark κατά την μάχη εναντίων του Bolton. Καθώς οι αρχηγοί των οίκων που τους πρόδωσαν πέθαναν στην μάχη , το δίλημμα είναι τι πρέπει να γίνει με τους κληρονόμους των οίκων δηλαδή τα παιδιά των Karstarks και Ambers. Ο Jon δεν είναι πολιτικός και έχει καλή καρδιά όποτε δεν θέλει να θεωρήσει τα παιδιά υπεύθυνα για τα λάθη των γονιών.

Η Sansa έχει αντίθετη άποψη καθώς θεωρεί ότι πρέπει να τιμωρηθούν και να τους αφαιρεθούν τίτλοι και γη και να δοθούν σε αυτούς που τους στήριξαν, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τον υπόλοιπο Βορρά ότι η προδοσία δεν συγχωρείται. Sansa και Jon έρχονται σε σύγκρουση όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο από την προηγούμενη σεζόν. Την άποψη της Sansa υποστηρίζει και η δυναμική Lady Mormont. Τελικά ο Jon της λέει ότι η απόφαση του να μην τιμωρήσει τα παιδιά των προδοτών είναι οριστική και ότι πρέπει να την δεχτεί καθώς δεν σκοπεύει να κυβερνήσει τον Βορρά με τον τρόπο που γινόταν ως τώρα.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο Jon λαμβάνει με κοράκι ένα μήνυμα από την Daenerys , η οποία ήδη έχει φτάσει στο Dragonstone. Η Daenerys καλεί όλους τους άρχοντες του Westeros. Ο Jon και ο Davos αποφασίζουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αφού χρειάζονται το dragonglass που υπάρχει στο Dragonstone.

O Jon αφήνει την Sansa υπεύθυνη στο Winterfell αλλά και τον Ghost που μένει όλη την σεζόν εκεί και φεύγει για να συναντήσει την Daenerys.

Σύμφωνα με την διαρροή στο τρίτο επεισόδιο ο Bran φτάνει στο Winterfell. H Meera τον αφήνει και φεύγει για να επιστρέψει στο σπίτι της. Στο τέταρτο επεισόδιο και η Arya φτάνει στο Winterfell και έτσι τα αδέλφια Stark επιτέλους επανενώνονται!

Στα επόμενα επεισόδια ο Littlefinger θεωρεί ότι τώρα που λείπει ο Jon θα βρει το κατάλληλο έδαφος για πετύχει τα σχέδια του. Δεν του αρέσει η Arya αφού την θεωρεί απρόβλεπτη. Έτσι προσπαθεί να δημιουργήσει αντιπαλότητα ανάμεσα στην Sansa και την Arya. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί το παλιό γράμμα που είχε γράψει η Sansa πιεζόμενη από την Cersei στον Rob ζητώντας του να σταματήσει τον πόλεμο και να αναγνωρίσει τον Joffrey σαν βασιλιά. H Sansa ξεσκεπάζει το σχέδιο του Littlefinger με την βοήθεια του Bran. Στο φινάλε της σεζόν η Sansa προς έκπληξη όλων καταδικάζει τον Littlefinger σε θάνατο και ακολουθώντας την εντολή της αδελφής της η Arya τον σκοτώνει!

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι τα αδέλφια Stark βγάζουν από την μέση μια μεγάλη απειλή αλλά και ένα από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού, τον Petyr Baelish.

Πηγή: gameofthrones-grfans.com

Keywords
Τυχαία Θέματα