Colour Day Festival: Αυτοί οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη σκηνή του πιο πολύχρωμου φεστιβάλ

Το Σάββατο Ιουνίου 2017 το Colour Day Festival έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ, και υπόσχεται την πιο μοναδική και πολύχρωμη εμπειρία της ζωής σου. Το μεγαλύτερο και πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει ανανεωμένο και σε καλεί να δώσεις χρώμα… στα όνειρά σου!

Το νέο εντυπωσιακό stage

Φέτος για πρώτη φορά, το stage

του Colour Day Festival αναβαθμίζεται, παίρνει χρώμα, και μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό εργοστάσιο χρώματος! Εντυπωσιακά video walls, μαγικά εφέ και special acts ετοιμάζονται να «γεμίσουν» το πιο χρωματιστό και διαδραστικό stage της Ελλάδας.

Ετοιμάσου για ατέλειωτες ρίψεις χρωμάτων, μοναδικά DJ sets και ανεπανάληπτα special acts από καλλιτέχνες, αμέτρητες colour-εμπειρίες αλλά και για πολλές εκπλήξεις όπως το πρωτοποριακό βραχιόλι εισόδου «Payband», με το οποίο πραγματοποιείς γρήγορα και ανέπαφα την είσοδό σου και τις συναλλαγές στον χώρο του φεστιβάλ.

Ο Παρουσιαστής

Ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους πιο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε θα παρουσιάσει το 3ο Colour Day Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Με το ταλέντο του και το χιούμορ του ετοιμάζεται να δώσει στο Colour Day Festival τη δική του προσωπική και πολύχρωμη πινελιά, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τον ρόλο του παρουσιαστή του φεστιβάλ.

Μοναδικά DJ Sets και Special Live Acts θα γεμίσουν με χρώμα τη σκηνή του Colour Day Festival. Δείτε τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών και των DJs την ημέρα του φεστιβάλ:

95,2 Athens Deejay Live (ΓιάννηςΤουμπάνος), Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La, Decks, MAD MAC, X-Factor Team, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

Helena Paparizou – Colour Your Dream

Εισιτήρια & Βραχιόλι Εισόδου

Εισιτήρια θα προμηθευτείς από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στο www.public.gr και www.ticketservices.gr.

Μη ξεχνάς: Το βραχιόλι εισόδου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την είσοδό σου στο φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.colourdayfestival.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Colour Day Festival, Αυτοί,Colour Day Festival, aftoi