Τι τρώνε οι αγαπημένες σου celebrities για πρωινό και διατηρούν τη γραμμή τους;

Θαυμάζεις τα καλλίγραμμα σώματα των αγαπημένων σου celebrities; Μήπως αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν να δείχνουν τόσο όμορφες και φυσικές, ακόμη κι όταν έχουν ξυπνήσει από νωρίς το πρωί;

Δες ακόμα: Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο ιδανική για δίαιτα και άτομα με υψηλή χοληστερίνη

Μάθε λοιπόν ότι το μυστικό τους είναι ένα καλό και θρεπτικό πρωινό. Όλοι ξέρουμε ότι αν ξεκινήσουμε με διατροφική ισορροπία την ημέρα μας θα έχουμε περισσότερη ενέργεια, ενώ έρευνες, δείχνουν ότι το καλό πρωινό απομακρύνει τον κίνδυνο της παχυσαρκίας.

Τι
προτιμούν οι celebrities για πρωινό και διατηρούνται σε φόρμα;

Η Beyonce φαίνεται ότι αγαπά την υγιεινή διατροφή και θέλει να ξεκινά την ημέρα της με ενέργεια και θρεπτικές ουσίες. Γι’ αυτό επιλέγει συχνά ένα πρωινό με γάλα χαμηλών λιπαρών, βρώμη, σπόρους chia και φρούτα που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εναλλακτικά μπορεί να φάει smoothie λαχανικών και αβγά ποσέ.

Η Jennifer Lopez προτιμά ένα δροσιστικό smoothie με πρωτεΐνες, κέιλ και γάλα από κινόα.

Η Gwyneth Paltrow θέλει με το πρωινό της να έχει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας, γι’ αυτό συχνά επιλέγει αβγά ποσέ, αβοκάντο και σπανάκι και τα συνοδεύει με ψωμί του τοστ χωρίς γλουτένη.

Η Sofia Vergara προτιμά την ομελέτα με ασπράδι αβγών, το αβοκάντο και τα λαχανικά ή εναλλακτικά γιαούρτι με βρώμη και φρούτα.

Η Khloe Kardashian προτιμά ένα πιο ελαφρύ πρωινό με δημητριακά, τα οποία συνοδεύει με γάλα και μία κούπα καφέ.

Η ελληνικής καταγωγής Maria Menounos ξεκινά την ημέρα της με ένα δυναμωτικό πρωινό που αποτελείται από ελληνικό γιαούρτι με blueberries.

Η Gigi Hadid επιλέγει ένα πιο πλήρες πρωινό με αβγά ποσέ, τοστ, χυμό ή καφέ.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σωστό και πλήρες πρωινό;

Πρωτεΐνες: Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσεις ενέργεια στον οργανισμό σου, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητά σου. Με την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες θα δεις σύντομα βελτίωση στην παραγωγικότητά σου, αλλά και στην πρόοδό σου αν είσαι μαθητής ή φοιτητής. Ως μέρος του πρωινού μπορείς να τις βρεις στα αβγά, στο γιαούρτι, στο βούτυρο, στο κουάκερ και στο λιναρόσπορο.

Υδατάνθρακες: Τους υδατάνθρακες τους χρειάζεσαι για να αντλήσεις ενέργεια και δύναμη. Καλές πηγές υδατανθράκων είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, οι μπάρες δημητριακών και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Το κουάκερ (βρώμη) είναι μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για πρωινό.

Ω-3 λιπαρά οξέα: Τα καλά λιπαρά είναι πρώτης τάξεως αντιοξειδωτικά. Βοηθούν τον οργανισμό όχι μόνο να έχει ευεξία, αλλά και υγεία και λάμψη. Αν θέλεις να ξυπνάς, και να θυμίζεις σταρ του Χόλυγουντ από το πρωί, κατανάλωσε ξηρούς καρπούς.

Ασβέστιο: Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ομαλή ανάπτυξη, αλλά και τη διατήρηση της υγείας των οστών μας. Είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε στον οργανισμό μας την απαραίτητη ποσότητα, και ακόμη σημαντικότερο, αυτό να συμβαίνει από το πρωί. Γι’ αυτό, πρόσθεσε στο πρωινό σου μια πηγή ασβεστίου όπως το γάλα ή το γιαούρτι.

Σίδηρος: Το σπανάκι είναι πλούσιο σε σίδηρο και φολικό οξύ, ουσίες θρεπτικές και απαραίτητες για να έχει ενέργεια ο οργανισμός. Ειδικά αν είσαι γυναίκα, πρέπει να φροντίζεις να έχεις υψηλό επίπεδο σιδήρου. Πολλοί celebrities συνηθίζουν να τρώνε σπανάκι στο πρωινό τους.

Γιατί πρέπει να τρως πρωινό;

Το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας. Γιατί; Γιατί από αυτό αντλούμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει η μέρα μας καλά και δημιουργικά! Η καλή μέρα άλλωστε από το πρωί φαίνεται. Επιπλέον, έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που παραλείπουν το πρωινό έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν παχυσαρκία και υψηλότερο δείκτη μάζας σώματος.

Η πρωινή κατανάλωση τροφών όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά σε βοηθούν να νιώθεις πιο χορτασμένος και να αποφύγεις να αναζητάς την ενέργεια που σου λείπει σε ανθυγιεινά σνακ και ζάχαρη. Με αυτό τον τρόπο ρυθμίζεις μακροπρόθεσμα το σωματικό σου βάρος, ενώ πεινάς ολοένα και λιγότερο.

Θέλεις να βρεις το ιδανικό πρωινό για ‘σενα;

Το κάθε σώμα, ο κάθε οργανισμός έχουν διαφορετικές ανάγκες σε θερμίδες και ενέργεια. Εσύ τι ανάγκες έχεις;

Μην προσπαθείς να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες μέσα από τα διατροφικά προγράμματα των άλλων. Φτιάξε το δικό σου διατροφικό πρόγραμμα και απόκτησε το σώμα που θες μέχρι το καλοκαίρι. Το σωστό πρωινό είναι μια καλή αρχή, την οποία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένας ειδικός διαιτολόγος.

Εμείς, στο doctoranytime σου προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

The post Τι τρώνε οι αγαπημένες σου celebrities για πρωινό και διατηρούν τη γραμμή τους; appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα