Νέα εμφυτεύματα δοντιών – Αισθητικά εμφυτεύματα ελάχιστης παρέμβασης

Γράφει ο Παπαδιώτης Ευάγγελος, Οδοντίατρος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Ολική Επαναφορά στη Νεανικότητα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Η αξία που έχει μια ακίνητη προσθετική αποκατάσταση (γέφυρα), η οποία στηρίζεται σε εμφυτεύματα δοντιών, σε ασθενείς με πλήρη αποδιοργάνωση της στοματικής

τους υγείας (χαλασμένα δόντια, απώλεια δοντιών καθώς και απώλεια της αισθητικής του στόματος) είναι ασύλληπτη και προκαλεί εκδηλώσεις ενθουσιασμού και συγκίνησης.
Οι ασθενείς που υπόκεινται σε τέτοιου τύπου εμφυτευματική θεραπεία προσέρχονται με εξαιρετικά περιορισμένες και διαστρεβλωμένες απόψεις όσον αφορά στις δυνατότητες της Οδοντιατρικής Επιστήμης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τους γρήγορα, ανώδυνα και με επιτυχία. Όταν όμως μέσα σε μία ημέρα αποκτούν σταθερά δόντια, εκεί που επί χρόνια υπήρχαν δόντια χαλασμένα, δόντια που κουνιούνταν και πονούσαν, όταν βλέπουν το στόμα τους να αλλάζει, να σταθεροποιείται και να ανακτά σε μία ημέρα την εμφάνιση που είχε στο παρελθόν, και μάλιστα με ελάχιστο οίδημα ή πόνο, τότε η συγκίνηση γίνεται έκδηλη και δικαιολογημένη.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα χρόνια προβλήματα των δοντιών σας, όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τη λειτουργικότητά τους (μάσηση, ομιλία) εύκολα , ανώδυνα και σε μία ημέρα με τα νέα εμφυτεύματα δοντιών. Η εγκατεστημένη μειονεξία και ανασφάλεια σε ασθενείς με πολύ σοβαρές οδοντιατρικές ‘’καταστάσεις’’ προκαλεί αισθήματα ‘’παραίτησης’’ και απογοήτευσης, που όμως δεν έχουν καμμιά σχέση με την σύγχρονη πραγματικότητα. Η σύγχρονη Οδοντιατρική προσφέρει λύσεις απλές και αποτελεσματικές, που αποκαθιστούν πλήρως την υγεία, την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα και στα πλέον περίπλοκα περιστατικά, και μάλιστα με τεχνικές και μεθόδους που φέρουν πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση (evidence based).

Με τη είσοδο νέων οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων δοντιών ειδικού σχεδιασμού (γωνιώδη, μίνι, ζυγωματικά), η αντιμετώπιση πολύπλοκων προσθετικών περιστατικών καθίσταται πλέον απλή, εύκολη και πλήρως ανώδυνη. Η όλη θεραπεία διεξάγεται από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα αποκαταστατικών οδοντιάτρων και συνεργατών (χειρουργός, προσθετολόγος, οδοντικός τεχνολόγος ) και γίνεται με αισθητική/ψηφιακή καθοδήγηση. Η θεραπεία εξασφαλίζει αφενός την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση των ιστών, που θα υποδεχτούν τα εμφυτεύματα, και επιδιώκει αφετέρου το μέγιστο βιολογικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Με την χρήση αυτών των τελευταίας γενιάς εμφυτευμάτων για την οδοντιατρική αποκατάσταση εξαιρετικά κατεστραμμένων οδοντικών φραγμών (πλήρως παραμελημένα στόματα με δόντια ελλείποντα ή/και τερηδονισμένα, περιοδοντικά, που έχουν μετακινηθεί εκτός των οριακών θέσεων τους, με πυόρροιες, αποδιοργανωμένη σύγκλειση κ.α. ) μπορούμε πλέον να αντιμετωπίσουμε το 90% των πλέον σοβαρών περιστατικών σε μία ημέρα. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ υψηλά, ενώ αποφεύγονται οι επώδυνες και μακρόχρονες σε αποθεραπεία επεμβάσεις λήψεως αυτομοσχεύματος (μπλοκ οστού), που απαιτούνταν μέχρι πρόσφατα.

Ενθουσιασμός και συγκίνηση, πάθος και ανανέωση, αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση κατακλύζουν τον ασθενή, που υποβάλλεται σε Ολική Επαναφορά με τα νέα Εμφυτεύματα Δοντιών.

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ . ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.

The post Νέα εμφυτεύματα δοντιών – Αισθητικά εμφυτεύματα ελάχιστης παρέμβασης appeared first on Doctoranytime blog | Ενημερώση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα