Λύση στην ξηρότητα κόλπου και σε άλλα προβλήματα με το Laser CO2 Monalisa Touch

Γράφει η Κακολύρη Αγγελική, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Η νέα μέθοδος που προσφέρει λύση σε προβλήματα όπως:

Ξηρότητα κόλπου, κνησμός,καυσαλγία κόλπου και πόνος στη σεξουαλικη επαφή

Κατά την εμμηνόπαυση

η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται, καθώς και το πάχος του κολπικού επιθηλίου και ο κόλπος γίνεται πιο στενός λόγω μείωσης της ελαστικότητας του. Η περιοχή γίνεται πιο στεγνή, λιγότερο λιπαρή με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δυσάρεστα συμπτώματα όπως καυσαλγία, κνησμός και πόνος. Το laser CO2 Monalisa Touch δρα στο βλεννογόνο του κόλπου και προκαλεί ανάπλαση των στιβάδων του με σαφή βελτίωση της συμπτωματολογίας από την πρώτη συνεδρία. Αναίμακτα, χωρίς αναισθησία, με χρονική διάρκεια κάθε συνεδρία περίπου 60 min, έχει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη φορά. Χρειάζεται να γίνουν 3 συνεδρίες ανά μήνα. Η αποθεραπεία συνίσταται σε αποφυγή σεξουαλικής επαφής για 15 ημέρες. Είναι προτιμότερο να έχει προηγηθεί κολποσκόπηση για περιπτώσεις φλεγμονών και ιογενών λοιμώξεων.

Χαλάρωση εξωτερικής γεννητικής περιοχής

Η χαλάρωση της γεννητικής περιοχής λόγω της ηλικίας και του τρόπου ζωής αντιμετωπίζεται με το laser CO2 που προσφέρει σύσφιγξη του αιδοίου, συρρίκνωση και σφριγηλότητα της περιοχής. Η αισθητική αυτή επέμβαση διαρκεί περίπου 40 min με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, αναίμακτα και με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Σκουρόχρωμη ευαίσθητη περιοχή αιδοίου

Το σκούρο χρώμα στην γεννητική περιοχή δημιουργείται από τη συσσώρευση μελανίνης στην επιδερμίδα λόγω ηλικίας και οφείλεται σε ορμονικούς παράγοντες. Η θεραπεία λεύκανσης γίνεται με την εφαρμογή του laser CO2, που χρησιμοποιώντας την ειδική κεφαλή του fractional τοπικά στην συγκεκριμένη περιοχή βοηθά στην αναγγένηση του αιδοίου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 40 min με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την πάροδο λίγων ημερών.

The post Λύση στην ξηρότητα κόλπου και σε άλλα προβλήματα με το Laser CO2 Monalisa Touch appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα