Όροι διαγωνισμού #FOODIVERSITY

16:08 20/9/2016 - Πηγή: e-Food

Όροι Διαγωνισμού – Κλήρωσης «FOODIVERSITY»

Στοιχεία Διοργανώτριας

H εταιρεία με την επωνυμία «ONLINE DELIVERY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ONLINE DELIVERY Α.Ε.», η οποία εδρεύει επί της οδού Λεωφόρου Ηρακλείου

409 στο δήμο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με Α.Φ.Μ. 800527008, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών εφεξής καλουμένη ως «Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό βάσει των προσωπικών e mail που νόμιμα κατέχει η Διοργανώτρια (εφεξής καλούμενος ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί με ηλεκτρονική κλήρωση.

Ονομασία, Δώρα, Περιγραφή & Διάρκεια Διαγωνισμού

Ονομασία Διαγωνισμού: «FOODIVERSITY»

Έπαθλα Διαγωνισμού:

6 μήνες το ενοίκιο του σπιτιού (350€ το μήνα)Playstation 4samsung galaxy s7 edgeΔωρεάν delivery για μια εβδομάδα (έως 10 € την ημέρα)κουπόνια παραγγελίας 10€ (στο εξής: «Δώρα»)

Έναρξη διαγωνισμού: 20/09/2016

Λήξη διαγωνισμού: 30/11/2016

Προϋποθέσεις διαγωνισμού: Όσοι είναι φοιτητές σε δημόσιο ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένη σχολή μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό. Για να συμμετάσχουν θα πρέπει σε κάθε παραγγελία που θα κάνουν στη Διοργανώτρια να χρησιμοποιούν τον κωδικό # FOODIVERSITY. Οι νικητές θα λάβουν ειδοποίηση στο email τους, η οποία θα τους καθοδηγεί αναφορικά με τη διαδικασία που θα επακολουθήσει. Οι νικητές θα πρέπει να επιδείξουν φοιτητική ταυτότητα δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Ενημερωτικό κείμενο για το Διαγωνισμό που θα αποσταλεί στους χρήστες:

«Eίσαι φοιτητής; Θα φας καλά!

Χρησιμοποίησε τον κωδικό #FOODIVERSITY κάθε φορά που ποαραγγέλνεις από το e-FOOD από τις 20/9/2016 μέχρι και τις 30/11/2016 μάζεψε συμμετοχές και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις :

6 μήνες το ενοίκιο του σπιτιού σου (350€ το μήνα) Playstation 4 samsung galaxy s7 edgeΔωρεάν delivery για μια εβδομάδα κουπόνια παραγγελίας 10€

*Οι όροι θα αναρτηθούν στο www.e-food.gr/foodiversity

*Oι νικητές θα ανακοινωθούν 01/12/2016 στις 18:00 στο www.e-food.gr/foodiversity

Οι νικητές για να παραλάβουν τα δώρα τους θα πρέπει να επιδείξουν φοιτητική ταυτότητα δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής.»

Αριθμός Νικητών:

1 νικητής θα κερδίσει το ενοίκιο του σπιτιού1 νικητής θα κερδίσει το Playstation 42 νικητές θα κερδίσουν από ένα samsung galaxy s7 edge10 νικητές θα κερδίσουν δωρεάν delivery για μια εβδομάδα (έως 10 € την ημέρα)100 νικητές θα κερδίσουν κουπόνια παραγγελίας των 10 € Δικαίωμα Συμμετοχής & Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι φοιτητές σε δημόσιο ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένη σχολή και είναι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-food.gr, εφόσον διαμένουν στην Ελλάδα και είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται ανά πάσα στιγμή που τους ζητηθεί από τη Διοργανώτρια να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι στην Διοργανώτρια εταιρεία και (β) οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού εξ αγχιστείας και οι σύζυγοι των ανωτέρω υπό (α). Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδίκαια άκυρη. Η Διοργανώτρια δύναται σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού να ζητήσει νομιμοποιητικά έγγραφα που να βεβαιώνουν την εγκυρότητα της συμμετοχής σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, συνολικά ή μεμονωμένα.

Διαδικασία Συμμετοχής

Ο κάθε χρήστης θα συμμετέχει στο Διαγωνισμό με τις παραγγελίες του, κατά το διάστημα το οποίο θα είναι ανοιχτός (όπως αυτό αναφέρεται ανωτέρω) ο Διαγωνισμός. Κάθε παραγγελία μέσα στο ανωτέρω (υπό 2.) διάστημα θα αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή. Όσες περισσότερες φορές παραγγείλει ο χρήστης, τόσες περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση θα έχει. Η επικοινωνία με τους νικητές θα πραγματοποιηθεί μέσω του email που έχει καταχωρίσει ο χρήστης και το οποίο έχει επιλεγεί για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.

Κλήρωση & Απόδοση Δώρων

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω κλήρωσης. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία της κλήρωσης είναι η επομένη λήξης του Διαγωνισμού, ήτοι 01/12/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής (Λεωφόρος Ηρακλείου 409), ενώπιων του συμβολαιογράφου Αθηνών Χαραλάμπους Νικολάου Στασινόπουλου. Τα Δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή και τη χρήση των Δώρων, τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη ή φόροι, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους νικητές και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθούν οι νικητές που ορίζονται στο διαγωνισμό και αντίστοιχοι αναπληρωματικοί σε περιπτώσεις αδυναμίας των βασικών νικητών. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία επιλογή email με ηλεκτρονικό μέσο.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο blog της Διοργανώτριας στην ιστοσελίδα της www.e-food.gr και θα αποσταλεί σχετικό email από τη Διοργανώτρια στα νικητήρια email των χρηστών. Στην περίπτωση που οι νικητές ή κάποιος/οι από τους νικητές δεν αποδεχθεί/ούν το/α Δώρο/α του εντός 7 εργάσιμων ημερών ή ακυρωθεί η συμμετοχή του/ς αντίστοιχο email θα σταλεί στον πρώτο κατά σειρά επιλεγμένο αναπληρωματικό χρήστη. Ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοργανώτρια σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχουν δηλώσει ο/οι νικητής/ές είναι εσφαλμένα ή δεν είναι η προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνσή του/ς και το τηλέφωνο του/ς νικητή/ών και επομένως εκ του λόγου αυτού δεν ενημερωθεί/ούν ο/οι νικητής/ές για το/α Δώρο/α εγκαίρως.

Αποδοχή του Δώρου

Το Δώρο θα παραδίδεται μετά από ταυτοποίηση του προσώπου του κάθε νικητή και με την επίδειξη στη Διοργανώτρια εταιρεία της φοιτητικής ταυτότητας εν ισχύ. Ο κάθε νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του Δώρου να υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την φοιτητική ταυτότητά του. Ο νικητής πρέπει να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την αποδοχή του Δώρου προς τη Διοργανώτρια κατά τα ανωτέρω. Εφόσον δεν έχει υπάρξει απόκριση ή δεν έχει καταστεί δυνατή η ανεύρεση του/ων νικητή/ών εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο/οι εν λόγω νικητής/ές θα απολέσει/ουν αυτοδίκαια το δικαίωμα παραλαβής του Δώρου του/ς. Με την παρέλευση άπρακτης της ανωτέρω προθεσμίας θα υπάρξει ανακοίνωση με την οποία θα προσκληθεί κατά σειρά ανάδειξης, ο/οι αναπληρωματικός/οι νικητής/ές, ο οποίος θα πρέπει να αποκριθεί κατά τα ανωτέρω προς τη Διοργανώτρια εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επικοινωνίας μαζί του/ς.

Ευθύνη Διοργανώτριας

Η Διοργανώτρια δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη προσέλευσης του/ων νικητή/ών για χρήση του/ων Δώρου/ων του εντός της ορισθείσας προθεσμίας ως αναφέρεται στο άρθρο 6. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε εκ των ανωτέρω προθεσμιών παρέλθει άπρακτη, το/α Δώρο/α απόλλυ(ν)ται και η Διοργανώτρια δύναται να διαθέσει ή να μην διαθέσει το/α Δώρο/α κατά την κρίση της, αφού όμως έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους εκλεγέντες αναπληρωματικούς νικητές. Ειδικότερα σε περίπτωση κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο ο/οι νικητής/ές δεν προσέλθει/ουν ή δεν αποκριθεί/ούν ή προσερχόμενος/οι δεν συμμορφώνεται με οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους, το δικαίωμά του περί παραλαβής του Δώρου απόλλυται αυτομάτως.

Προβολή – Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της απονομής των Δώρων, κλπ. Προς τον σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση των email τους, καθώς και ηχογραφήσεών τους ή ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών ή διαδικτυακών και εν γένει δημόσιων ανακοινώσεων του ονόματός τους και των δηλώσεών τους από τη Διοργανώτρια και επιτρέπουν σε αυτήν να τα χρησιμοποιήσει για ένα (1) χρόνο από την παραλαβή του δώρου τους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους, χωρίς να απαιτείται άλλη συναίνεση τους (ως τέτοια εκλαμβάνεται η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό – κλήρωση) και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.

Προσωπικά Δεδομένα

Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές – προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει επικοινωνώντας με την Διοργανώτρια.

Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να μεταβάλει μονομερώς κατά τη διακριτική της ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει τα δώρα ή να ματαιώσει ή αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο blog της Διοργανώτριας στην ιστοσελίδα της www.e-food.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Κάθε τροποποίηση των όρων του Διαγωνισμού θα πρέπει να κατατίθεται εγγράφως στο Συμβολαιογράφο όπου έχουν κατατεθεί οι όροι αυτού.

Ακύρωση Συμμετοχών & Νικητή

Οποιοσδήποτε νικητής σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της αξιοποίησης του Δώρου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές, (δ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του Δώρου αποβεί άκαρπη, (ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση του Δώρου ή δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση παραλαβής του δώρου, (στ) σε περίπτωση που συντρέχει στο πρόσωπο του κάποιος από τους λόγους αποκλεισμού του άρθρου 3.

Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Για οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου Συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική, η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσουν τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την συμμετοχή προσώπων που δεν πληρούν τους όρους του Διαγωνισμού ή για γενικότερους οικονομοτεχνικούς λόγους, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων των περιπτώσεων της απάτης, ή μη έγκυρης ή έγκαιρης συμμετοχής την ώρα που δηλώνει συμμετοχή για το Διαγωνισμό. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται, μη υπεχούσης οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων. Η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής του παρόντος Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στο Συμβολαιογράφο Αθηνών Χαράλαμπο Στασινόπουλο του Νικολάου, οδός Ακαδημίας 81, ΤΚ 106 78 Αθήνα και θα βρίσκονται ανηρτημένοι στο blog της Διοργανώτριας στην ιστοσελίδα της www.e-food.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [ [email protected] ].

Αποδοχή των Όρων – Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Με την δήλωση υποβολής συμμετοχής στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων συνομολογεί ότι έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Διοργανώτριας και του διαγωνιζομένου και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσφεύγουν στους παρόντες Όρους προκειμένου να ενημερώνονται για ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους. Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των μερών από ή εξ αφορμής του παρόντος Διαγωνισμού θα διευθετείται φιλικά μεταξύ της Διοργανώτριας και των διαγωνιζομένων με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη και πρακτική. Σε κάθε περίπτωση ως αρμόδια για την επίλυση κάθε τέτοιας διαφοράς ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα