Ο καιρός άνοιξε. Ώρα για Μεξικάνικα Εστιατόρια και Κοκτέιλ!

15:15 9/5/2017 - Πηγή: e-table

Η αγάπη που τρέφουμε εδώ στο e-table.gr στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα είναι αδιαπραγμάτευτη -αυτό δε σημαίνει όμως, πως δεν εκτιμάμε και την καλή έθνικ κουζίνα. Από τις αγαπημένες μας είναι η Μεξικάνικη κουζίνα και είμαστε τυχεροί, καθώς η Αθήνα τυχαίνει να έχει αρκετά αξιόλογα μεξικάνικα εστιατόρια να επιδείξει. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τα 4 αγαπημένα μας, που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

Θα ξεκινήσουμε από τα

Βόρεια, με το Dos Hermanos, που βρίσκεται στην Κηφισιά. Με αρκετά έτη λειτουργίας στο ενεργητικό του (από το 1992), ανήκει αδιαμφισβήτητα στις σταθερές αξίες στο χώρο της μεξικάνικης κουζίνας στην πρωτεύουσα. Παραδοσιακές μεξικάνικες γεύσεις, Τacos, Enchiladas και Chimichangas με ο,τι γέμιση ποθεί η καρδιά σου και μία από τις καλύτερες Μαργαρίτες (αγαπήσαμε το λεμόνι αλλά λατρέψαμε τη φράουλα!) της Αθήνας. Αυθεντικό περιβάλλον με μία κλίση στην πολυτέλεια -απλώς δε μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά!

Μιλώντας για σταθερές αξίες, δε θα μπορούσαμε παρά να θυμηθούμε το El Taco Bueno Autentico. Βρίσκεται στο κέντρο του πολύβουου Χαλανδρίου και παρά το αστικό περιβάλλον, ο καταπράσινος κήπος του θα σας κάνει να ξεχάσετε οτι είστε σε πόλη. Η διακόσμησή του πιστή σε ο,τι φαντάζεσαι ως μεξικάνικη, ενώ δυνατό σημείο του El Taco Bueno είναι εκτός από την κουζίνα και η εγκάρδια φιλοξενία. Δοκιμάστε Sizzling Fajitas και οπωσδήποτε τη σαλάτα House Special και θα μας θυμηθείτε.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βασιλεύει το Agavita. Με δυνατό χαρτί του το πολύχρωμο και χαρούμενο ντεκόρ του και τις προσεκτικά διαλεγμένες μουσικές είναι ιδανικό τόσο για χαλαρό ποτό στο μπαρ όσο και για εστιατόριο. Δοκιμάστε huevo ranchero με λουκάνικο και burrito κοτόπουλο και συνοδεύστε τα με δροσερά κοκτέιλ -ειδικότητα του καταστήματος- ενώ προτείνουμε με κλειστά μάτια και τα επιδόρπια.

Κλείνοντας, θα αναφερθούμε στο Aztec στη Νέα Ερυθραία. Mε έτος λειτουργίας το 1985 έχει επιστρέψει σε νέα έδρα ανανεωμένο, για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Παραδοσιακή διακόσμηση με γούστο, με τραπέζια μάλιστα και στον εξωτερικό χώρο, ιδανικά για τα καλοκαιρινά βράδια. Δοκιμάστε απαραίτητα Tacos και Burritos με κιμά Colorado μαζί με πικάντικο μεξικάνικο ρύζι και κακτοσαλάτα και κλείστε το γεύμα σας με ένα γευστικό δροσερό κοκτέιλ!

The post Ο καιρός άνοιξε. Ώρα για Μεξικάνικα Εστιατόρια και Κοκτέιλ! appeared first on Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα