Nolita, ιταλική άποψη στην Κηφισιά

12:15 10/1/2017 - Πηγή: e-table

Εδώ και λίγους μήνες έκανε την εμφάνισή του ένα νέο εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια που αξίζει την προσοχή μας! Πρόκειται για το εστιατόριο Nolita, μια αυθεντική trattoria μέσα στο ξενοδοχείο Semiramis, που ήδη ξεχωρίζει. Αυτό που μπορεί να σας θυμίσει το όνομά του είναι η γνωστή συνοικεία της Νέας Υόρκης, ακρωνύμιο της φράσης North of Little Italy. Κι αυτό μπορεί να συνδεθεί με το νεοϋορκέζικο στυλ

του διάκοσμου που χαρακτηρίζει το εστιατόριο.

Υπεύθυνοι για το γευστικό εγχείρημα είναι ο ταλαντούχος Γιάννης Λιόκας αλλά και ο Ιταλός Ellio Sironi, γνωστός για το εστιατόριο των D-Squared στο Μιλάνο αλλά και το εστιατόριο Bulgari.

Το μενού του Nolita είναι γεμάτο ιταλικές σπεσιαλιτέ όπως το κοτολέτα alla Milanesa, ριζότο με σαφράν ή ριζότο με μανιτάρια Porcini και carpaccio από μοσχάρι γάλακτος και πολλά άλλα. Φυσικά από μια προσεγμένη tratoria δεν θα μπορούσε να λείπει η αυθεντική ιταλική pizza που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο pizza bar του εστιατορίου, η οποία ψήνεται στον πετρόχτιστο φούρνο αλλά και η ιταλική pasta!

Αν λοιπόν, είστε φανατικοί των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Nolita το συντομότερο, εξασφαλίζοντας την κράτησή σας, εύκολα και γρήγορα μέσα από το e-table.gr.

Κάνε Κράτηση στο Nolita

The post Nolita, ιταλική άποψη στην Κηφισιά appeared first on Home - Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα