Ζουν και αναπνέουν για Τουρ στον Θρύλο

Μετά την πρόκριση επί της Ινεγκόλ στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται με μια μεγάλη πρόκληση.

Αντίπαλος στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης για τους ερυθρόλευκους είναι η πολύ δυνατή γαλλική Τουρ, την οποία υποδέχονται την Τετάρτη (06/12) στις 18:00 (CosmoteSport6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο

Ρέντη, «Μ.Μερκούρη» στην πρώτη «μονομαχία» των δύο ομάδων.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση (05/12) την προετοιμασία τους για το σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Τουρ και θα την ολοκληρώσουν με πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ισπανό προπονητή του ΟΣΦΠ, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

*Στην αναμέτρηση με την Τουρ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

The post Ζουν και αναπνέουν για Τουρ στον Θρύλο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα