Ζιλέ: «Ηταν δύσκολο, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν οι Γκιγιόμ Ζιλέ και Χρβόγε Μίλιτς, οι οποίοι έπαιξαν στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (ήττα με 1-0). Αμφότεροι αναφέρθηκαν στο ντεμπούτο του, μιλώντας στο Olympiacos TV και στην συνέχεια της σεζόν.

Ο

Ζιλέ ήρθε στην Ελλάδα την Δευτέρα και δυο ημέρες μετά έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έδειξε καλά στοιχεία. Ο Βέλγος μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο για τον ίδιο, καθώς είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις, ωστόσο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

"Είναι δύσκολο για εμένα το αποψινό παιχνίδι, καθώς έχω κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Δεν έχω ακόμα καταφέρει καλά, καλά να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, όμως, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλιτς: "Θα είμαστε καλύτεροι απέναντι στη Ριέκα"

Χαρούμενος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα δήλωσε ο Κροάτης αριστερός μπακ, Χρβογε Μίλιτς, ο οποίος ανέφερε με τη σειρά του στο Olympiacos TV:

"Είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως χάσαμε. Είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε, ωστόσο, το καλό νέο είναι ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και αυτό είναι ένα μήνυμα για όλους μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους μας ως ένα μάθημα, για να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια απέναντι στην Ριέκα.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, γιατί από εκεί περνάει ο δρόμος μας για το Champions League και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε".

The post Ζιλέ: «Ηταν δύσκολο, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα