«Τσεκάρει την περίπτωση του Ονζεντά ο Ολυμπιακός»

Τα αγωνιστικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν καθημερινά ανά την Ευρώπη, ένα ακόμη έρχεται από την Γαλλία το απόγευμα της Πέμπτης (28/12) και θέλει τους Πειραιώτες να τσεκάρουν την περίπτωση του Ερβίν Ονζεντά.

Ο 22χρονος εξτρέμ στις 4 Ιουλίου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ολλανδική Τσβόλε, έμεινε χωρίς ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν και σύμφωνα με το "footmercato.net"

η περίπτωση του ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδες από το Βέλγιο, την Ρωσία και την Κύπρο.

Ο Γάλλος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εναλλακτικά στο δεξί ή την θέση του φορ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν-Ζερμέν (16 συμ., 2 γκολ, 3 ασίστ), έπαιξε δανεικός στην Μπαστιά (19 συμ.) και πωλήθηκε στην Τσβόλε τον περασμένο Γενάρη έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο μετά από μόλις τρεις συμμετοχές στην Eredivisie, η συνεργασία του με τον ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώθηκε άδοξα.

Ο Ονζεντά έχει παρουσίες σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-21), ενώ με την Παρί Σεν-Ζερμέν έχει και τέσσερις συμμετοχές στο UEFA Youth League. Ο παίκτης ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιανίς Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ, που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

(AP Photo/David Vincent)



The post «Τσεκάρει την περίπτωση του Ονζεντά ο Ολυμπιακός» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα