Την Τετάρτη το ραντεβού του Πρίντεζη με τους Αγγελόπουλους

Από το 2011 και μετά, όταν και επέστρεψε στον Ολυμπιακό από την Μάλαγα, ο Γιώργος Πρίντεζης καλείται να ανανεώσει για τρίτη φορά το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές τα είχαν «βρει» γρήγορα το καλοκαίρι του 2012, ενώ το 2014 πραγματοποιήθηκε πρόωρη επέκταση στην συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Φέτος, η ΚΑΕ

Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιώργου Πρίντεζη και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους, με τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος αναδείχθηκε πριν λίγες βδομάδες σε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague, να είναι free agent. Το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (14/6).

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα τους τον Γιώργο Πρίντεζη, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι την τεράστια προσφορά του στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, ένας παίκτης που έχει εξελιχθεί σε αθλητή-σημαία όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ, αλλά και γενικότερα για τον σύλλογο. Αποτελεί σημαντικό μέλος του γηγενή βασικού κορμού των "ερυθρολεύκων", ο οποίος έχει οδηγήσει τους Πειραιώτες σε τέσσερις τελικούς Final Four τα τελευταία έξι χρόνια, μετρώντας δύο κατακτήσεις EuroLeague και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο σε όλες αυτές τις επιτυχίες.

Ξεκάθαρη επιθυμία του Γιώργου Πρίντεζη είναι όχι μόνο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, αλλά και να κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι, κάτι που μας το δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Sport24.gr: "Μακάρι να πάνε όλα καλά να μείνω στον Ολυμπιακό. Το ξέρεις πολύ καλά το πόσο πολύ θέλω όχι μόνο να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ, αλλά και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ευχή μου, να παραμείνω και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι η ξεκάθαρη προτεραιότητα μου.

Δεν έχουμε ακόμη μιλήσει με την διοίκηση, δεν έχουμε πει όλους αυτούς τους μήνες το παραμικρό για αυτό το θέμα, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνω. Όπως έχω πει, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου και την καριέρα μου μακριά από τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν το "δέσιμο" και την αγάπη που έχω με αυτή την ομάδα και τον σύλλογο. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο πως μπορεί να φύγω".

Μπορεί ο Γιώργος Πρίντεζης να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πρωτοκλασάτων ευρωπαϊκών ομάδων (Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα), οι οποίες έχουν εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας φέτος το καλοκαίρι, έχει ξεκάθαρη προτεραιότητα του τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής, τις δύο τελευταίες φορές που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" (2012, 2014), έβαλε ισάριθμες φορές σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα (είχε προσφορές με πολλά περισσότερα χρήματα), λειτουργώντας περισσότερο με το συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που του το αναγνωρίζουν στο μεγάλο λιμάνι.

The post Την Τετάρτη το ραντεβού του Πρίντεζη με τους Αγγελόπουλους appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα