Στο «κόλπο» γερά πλέον και η Πόρτο για Οφόε

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Οφόε. Μετά τη διαρροή από την Πορτογαλία ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα «χτυπήσει» την πόρτα του Ολυμπιακού αρχές Γενάρη και η πρώτη πρόταση που θα κάνει θα είναι γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ, έρχεται το Σάββατο (23/12) η «A Bola» για να βάλει γερά στο παιχνίδι και την Πόρτο!

Από το βράδυ της Παρασκευής (22/12) είχε κυκλοφορήσει μία έντονη φημολογία από την Πορτογαλία ότι οι "δράκοι" έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ακούστηκε

ότι ήταν γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ, μία πρόταση που φυσικά απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από το Λιμάνι έχει ξεκαθαριστεί ότι θέλουν να κρατήσουν τον Οφόε στο ρόστερ τους, ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Βέλγος άσος βγάζει κάποια σημάδια απομόνωσης. Σαν κάτι να τον απασχολεί…

Είναι γεγονός ότι η σύζυγός του θέλει να φύγουν από την Ελλάδα και ενδεχομένως αυτό να είναι κάτι που "βασανίζει" τον Οφόε.

Φαίνεται πάντως με τα όσα κυκλοφορούν στο εξωτερικό, ότι ο Βέλγος θα είναι αρκετές φορές πρωταγωνιστής στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Από τη μία η Σπόρτινγκ, από την άλλη η Πόρτο και επίσης παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και η Σαμπντόρια.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Οφόε θα παραμείνει στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν έρθει μία πρόταση κοντά στα 5εκ. ευρώ, τότε οι Πειραιώτες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σεμπά μπορεί να φύγει στις… 28 Φεβρουαρίου! Επιμένουν για Μπεν και Ταουαμπά οι Σέρβοι

The post Στο «κόλπο» γερά πλέον και η Πόρτο για Οφόε appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα