Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, που σήμανε και την απώλεια του τίτλου για τους Πειραιώτες.

"Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Είναι μια στιγμή που δεν θέλαμε να ζήσουμε, θέλαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Φάνηκε ότι προσπαθούσαμε στο γήπεδο, αλλά φάνηκε επίσης ότι δεν μπορούσαμε. Ενεργειακά ήμασταν άδειοι. Όσο είχαμε ενέργεια, το δείξαμε από την αρχή.

Όταν

από ένα σημείο και μετά, κάτι δεν πήγαινε καλά στο παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το μυαλό μας. Φάνηκε ότι δεν είχαμε πνευματική ετοιμότητα και ενέργεια. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, μοιραία το χάσαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε από το -20 στο -11, αλλά δύο στιγμές αδράνειας καθάρισαν το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια στιγμή που μας πικραίνει όλους, γιατί η πορεία μας φέτος δεν ήταν ανάλογη του πως τελείωσε η χρονιά. Κάναμε μία μεγάλη πορεία, ασχέτως του ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν ψηλά στην βαθμολογία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν μια χρονιά που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε και να χτίσουμε την ομάδα πιο σωστά.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο μπάσκετ, που άρεσε στον κόσμο, έφτασε στον Ολυμπιακό. Συσσωρευτικά όμως, όλα αυτά κόστισαν, η κούραση και όλα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Από τις 13 Απριλίου, που ξεκίνησε η σειρά με την Αναντολού Εφές μέχρις απόψε, παίζουμε συνέχεια τελικούς. Παίξαμε δώδεκα νοκ άουτ παιχνίδια για τελικούς, σε διάστημα δύο μηνών.

Δεν αντέξαμε να το παίξουμε μέχρι το τέλος όλο αυτό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού γι αυτή την ήττα, να τους δώσω την υπόσχεση ότι αυτή η ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς. Η ομάδα έχει κερδίσει την καταξίωση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό".

Για τα πολλά άστοχα σουτ: "Το σουτ θέλει φρεσκάδα, θέλει να έχεις πόδια, εμείς δεν το είχαμε αυτό. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε με το σουτ μας. Στην αρχή που είχαμε ενέργεια, βάλαμε 3/5 σουτ, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τα ενεργειακά αποθέματα έπεφταν και μοιραία χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, που βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει μία διαφορά και να την κρατήσει".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το φύλλο αγώνα από τον επεισοδιακό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ Γενικευμένη ένταση περιμετρικά του ΣΕΦ Αντρίκιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό!

The post Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα