Ρόμπερτς στον Sport24 Radio: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ παραδέχτηκε πως δεν ήταν ο εαυτός του το τελευταίο διάστημα, στάθηκε στην σημασία της νίκης και τόνισε πως έπαιξε με αυτοπεποίθηση, τελειώνοντας το ματς με 21 πόντους και 5/7 τρίποντα.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Για τον αγώνα: “Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς, ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, το

οποίο προσπαθήσαμε πολύ για να το πάρουμε. Είχαμε την ευκαιρία για αυτή τη νίκη και την εκμεταλλευτήκαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και όχι σε αυτά που είχαν προηγηθεί».

Για την απόδοσή του: “Έπαιξα με αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν ο εαυτός μου τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θέλω να προσπαθήσω να παίξω όσο καλά μπορώ. Είναι ωραίο να παίζεις με αυτοπεποίθηση και να παίρνεις σουτ. Σίγουρα πάντως ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα”.

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: “Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό το πρόγραμμα. .Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας, οπότε πρέπει να αλλάξουμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην έδρα μας (σ. σ. για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα), αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Πάντως δουλεύουμε πολύ καλά”.

The post Ρόμπερτς στον Sport24 Radio: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα