«Πρόταση της Κιέβο στον Κασάμι»

Στο στόχαστρο της Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport«. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως οι «τζαλομπλού» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ελβετό χαφ, η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς κρίθηκε χαμηλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κασάμι θέλει 300.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, καθώς και 700.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών, με τους "τζαλομπλού" να είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν

με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο 25χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στη Serie A με τη φανέλα της Παλέρμο, ενώ παλαιότερα το όνομά του είχε ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος της Λάτσιο.

Ο Κασάμι δεν υπολογίζεται απ’ τον Μπέσνικ Χάσι ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, για να αποχωρήσει απ’ τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά κι οι Πειραιωτές, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Την περυσινή σεζόν ο Κασάμι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 27 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

The post «Πρόταση της Κιέβο στον Κασάμι» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα