Ο Λεμονής περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό

Στην ισπανική αγορά έχει απλώσει τα δίχτυα του ο Ολυμπιακός για να βρει τον “εκλεκτό” για τον κόκκινο πάγκο. Ο Κίκε Σετιέν έχει ζητήσει χρόνο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ισπανία. Μάλιστα, φέρονται οι Μπέτις και Θέλτα να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Ο δε Μαουρίσιο Πελεγκρίνο της Αλαβές ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής, ότι πριν από τον τελικό του Copa Del Rey (27/5) δεν πρόκειται να μιλήσει με κανέναν! Πρώτα θέλει να περάσει το ματς της Αλαβές με την

Μπαρτσελόνα και μετά να βάλει κάτω τα πράγματα και να επιλέξει το καλύτερο για το μέλλον του.

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς που είναι κολλητός με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μοιάζει να είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να έρθει προς… Πειραιά μεριά, αλλά φαίνεται πώς ο πρώην τεχνικός της Αλ Σαμπάμπ δεν βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Αν ήταν ψηλά, τότε θα καθόταν ήδη στον κόκκινο πάγκο. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για μία φαινομενικά ευκολότερη περίπτωση από τις υπόλοιπες που εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Κι επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να δουλεύουν και μία-δυο άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όσο περνούν οι μέρες όμως και δεν βρίσκεται ο “εκλεκτός” από την Ισπανία, ενισχύεται το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να κοιτάζει και κάποιους προπονητές που θα έλεγαν αμέσως το “ναι”.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ απομακρύνεται για τα καλά. Όχι επειδή βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Κύπριους για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά επειδή δεν κάνει και τόσο “γκελ” στους ανθρώπους της διοίκησης.

Οπότε, δεν αποκλείεται πάλι προς το τέλος της εβδομάδας σε περίπτωση που δεν έχει κλείσει προπονητή ο Ολυμπιακός, να ξαναβρεθούν στο προσκήνιο ο Ρατσβάν Λουτσέσκου (είναι σε συζητήσεις με την Γαλατά) και ο Τάκης Λεμονής!

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Λεμονής φαινόταν ότι δεν είχε καμία απολύτως ελπίδα να συνεχίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι υποστήριζαν εξ αρχής πώς εξετάζουν λύσεις από το εξωτερικό.

Παρόλα αυτά, ο 57χρονος τεχνικός περιμένει στο ακουστικό του. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδαμινές για να συνεχίσει στους “ερυθρόλευκους”. Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν βρεθεί “κάτι καλό” από το εξωτερικό, τότε μπορεί να προκύψουν ανατροπές!

The post Ο Λεμονής περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα