Ο Κοβάτσεβιτς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους για την.. εκδρομή στο «Καραϊσκάκης»!

Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Γιουβέντους όσο και του Ολυμπιακού όμως τώρα έχει παραγοντικό πόστο στους πρωταθλητές Ελλάδας και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή γνωρίζει τους Πειραιώτες εκ των έσω.

Με αυτή την ιδιότητα ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport" ενόψει του Ολυμπιακός-Γιουβέντους

στο φινάλε της φάσης των ομίλων του CL και εκεί στάθηκε στην τεράστια δυναμική που αποκτούν οι "ερυθρόλευκοι" μπροστά στο κοινό τους.

Παράλληλα απέρριψε τον χαρακτηρισμό "προπονητοφάγος" αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έστειλε μήνυμα στην "βέκια σινιόρα" πως μόνο… εκδρομή δεν θα κάνει το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

Λύστε μας μία απορία: ο Μαρινάκης στην Ιταλία χαρακτηρίζεται "Έλληνας Τζαμπαρίνι" για την ευκολία με την οποία αλλάζει προπονητές. Υπάρχει σύγκριση;

"Γνωρίζω τον πρόεδρο εδώ και επτά χρόνια: είναι ένα καλο άτομο, δεν είναι "προπονητοφάγος". Απλούστατα ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει πάντα να νικάει. Υπάρχει τεράστια πίεση και κατά συνέπεια όταν βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά προχωρούμε σε αλλαγή. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να θριαμβεύει, είμαστε σαν να λέμε "η Γιούβε της Ελλάδας". Εκείνοι έχουν βάλει ως στόχο το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, εμείς το όγδοο σερί".

Τα τελευταία χρόνια έχετε αναδείξει αρκετούς τεχνικούς (Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Σίλβα). Ποιό είναι το μυστικό;

Ολυμπιακός είναι ομάδα με παράδοση και για έναν ανερχόμενο προπονητή είναι ένα ωραίο γυμναστήριο: εδώ συνηθίζει κάποιος στην πίεση".

Στην Ευρώπη έχετε μείνει εκτός στόχων (εκτός Champions League και Europa League): τι Ολυμπιακό θα δούμε με την Γιουβέντους;

"Οι μπιανκονέρι είναι το φαβορί, όμως ας μην περιμένετε μία εκδρομή… Είναι αλήθεια, έχουμε ήδη αποκλειστεί, όμως το Champions League είναι μία σημαντική βιτρίνα για το σύλλογο και τους παίκτες. Θα παίξουμε μέχρι θανάτου για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να χαρίσουμε χαρά στους οπαδούς".

Στο γήπεδό του, στο "Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός ιστορικά μεταμορφώνεται: έχετε μπλοκάρει και την Μπαρτσελόνα…

"Και το 2007, όταν ακόμα έπαιζα εγώ, φέραμε ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Τσέλσι και νικήσαμε την Βέρντερ Βρέμης. Για να καταλάβετε τη δύναμη του Καραϊσκάκης αρκεί να παρακολουθήσετε από κοντά ένα παιχνίδι μας: δεν έχω δει πιο καυτό γήπεδο από αυτό. Οι 30.000 οπαδοί μοιάζουν για 70.000. Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης δεν επιτρέπει στους παίκτες μας να χαλαρώσουν ή να πέσει η απόδοσή τους.

Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παλεύει και να νικάει: έτσι θα είναι και την Τρίτη. Και μην περιμένετε πως οι παίκτες θα πάρουν αψήφιστα το ματς. Στο Champions League και ειδικά κόντρα στην Γιουβέντους θέλουν όλοι να παρουσιάσουν μία καλή εικόνα και να φανούν. Για μία ημέρα το πρωτάθλημα περνάει σε δεύτερη μοίρα".

The post Ο Κοβάτσεβιτς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους για την.. εκδρομή στο «Καραϊσκάκης»! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα