Ο 11χρονος γιος του Ζιοβάνι «μιλάει» στη μπάλα

Η ποδοσφαιρική κληρονομιά που έχει να διαχειριστεί ο Ζιουλιάνο είναι μεγάλη. Ο 11χρονος προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, Ζιοβάνι, ο οποίος διέπρεψε σε Σάντος, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό.

Ο μικρός, ήδη, έχει ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας στην οποία "κρέμασε" τα παπούτσια του ο "Ζίο", Σάντος. Ως μέλος της Κ11 της "πέισε" έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, χρησιμοποιώντας το αριστερό του πόδι.

Όμως, ο Ζιοβάνι γνωρίζει τη σημασία

της χρήσης και των δύο ποδιών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και προσπαθεί να τον μάθει να παίζει και με το δεξί.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βιντεοσκόπησε την γι’ αυτό το σκοπό ειδική προπόνηση του γιου του. Συνόδευσε την ανάρτησή του με τη λεζάντα: "Το δεξί ήδη λειτουργεί, η προπόνηση είναι το μυστικό".

Βέβαια, αυτή η ανάρτηση – όπως είναι φυσιολογικό – κατακλύστηκε από "ερυθρόλευκα" σχόλια και likes. "Περιμένοντας το επόμενο #10 στον Ολυμπιακό", "Σε περιμένουμε στον Ολυμπιακό μικρέ Ζίο", "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" είναι μερικά ενδεικτικά εξ’ αυτών.

Ο Ζιοβάνι αγάπησε τον Ολυμπιακό κι αγαπήθηκε από τους φίλους αυτού με τους οπαδούς της ομάδας που τον ακολουθούν στα social media να εκδηλώνουν τη λατρεία προς το πρόσωπό του σε κάθε ευκαιρία.

A direita já esta funcionando,treinamento é o segredo!! @giuliannolobo

A post shared by Giovanni Oliveira (@g10vanni) on Nov 2, 2017 at 11:06am PDT

The post Ο 11χρονος γιος του Ζιοβάνι «μιλάει» στη μπάλα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Αναζητήσεις
o gios tou giovanni sport24
Τυχαία Θέματα