Μετά την εξάρα έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Το φιλικό με τη Μέχελεν στο Βέλγιο ανήκει στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 6-0 και να δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στα δυο ημίχρονα. Από ‘κει και πέρα, δεν μπορεί να σταθεί πολύ παραπάνω σε αυτό το κομμάτι και κοιτάζει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΟΦΟΕ

Διακαής πόθος του 46χρονου προπονητή των Πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι, είναι εδώ και καιρό ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για τον οποίο μάλιστα έγινε ταξίδι στη Βαρσοβία από τον Γιάννη

Βρέντζο και φαίνεται πως ο ερχομός του στην Ελλάδα είναι προ των πυλών και δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην Κρασνοντάρ, εντέλει δεν πάει στη Ρωσία και μόνο με θαύμα δεν θα κλείσει η μετεγγραφή του στο λιμάνι, προς τέρψιν και του Κοσοβάρου κόουτς, ο οποίος θέλει τον άσο της Λέγκια εδώ και καιρό.

Ο 28χρονος άσος ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι ναι μεν οι Ρώσοι λένε πως ο παίκτης κόπηκε στα ιατρικά, εντούτοις η δική του πλευρά αναφέρει πως το θέμα ήταν οικονομικό.

ΚΟΝΤΑ (ΚΑΙ) ΣΕ ΖΙΛΕ

Εξάλλου, προχωράει και η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ, η μετεγγραφή του οποίου επίσης φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Με ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ, ο Βέλγος αναμένεται να αγκυροβολήσει στο λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ ο Μπέσνικ Χάσι, εδώ και καιρό γίνεται προσπάθεια να κλείσει στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως η διαπραγμάτευση βαίνει καλώς και τα "καναρίνια" θα τον παραχωρήσουν στους Πειραιώτες.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ

Τέλος, ο Νο1 στόχος για την άμυνα είναι ο Γιάγκο Βούκοβιτς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει στο "κάδρο" και ο Μίλος Κοσάνοβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος στόπερ που ανήκει στην Κόνιασπορ, είναι πλέον ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών, ενώ παραμένει στη λίστα ο Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό.

Υπάρχει, βέβαια, και η παράμετρος "Ντα Κόστα" που μπορεί να παίξει το ρόλο της, καθώς πλήθος δημοσιευμάτων στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Μαροκινός αμυντικός των "ερυθρόλευκων" είναι στο στόχαστρο της Κόνιασπορ. Δεν αποκλείεται, με άλλα λόγια, να προχωρήσει το deal με τον Βούκοβιτς και η παραχώρηση του Ντα Κόστα στους Τούρκους να λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τρόπος του ΧάσιΤο απευθείας κόρνερ του Φορτούνη και τα υπόλοιπα 5 γκολΑκόμη σκοράρει ο Ολυμπιακός, 6-0 τη Μέχελεν!Η πρώτη προπόνηση του Εμενίκε στον Ολυμπιακό

The post Μετά την εξάρα έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα