Με Οφόε στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Με την προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας (20/11), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Ελλάδι προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα (22/11, 21:45) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Ευχάριστα τα νέα

από τον Οτζίτζα Οφόε που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια του να φύγει με το "διπλό" από την έδρα της Σπόρτινγκ. Ο Βέλγος άσος προπονήθηκε και ο Λεμονής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε, όπως φυσικά και οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Μαρτίνς.

Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς είναι οι 22 συνολικά παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για την Πορτογαλία, όπως αποφάσισε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (20/11, 17:45) για την Λισσαβώνα και αργότερα μέσα στην ημέρα θα βρίσκεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Την Τρίτη στις 18:00 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή και στις 19:00 οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο Jose Alvalade, το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το ματς με την Σπόρτινγκ.

ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η Κ-20

Για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Η αποστολή της Κ-20, η οποία αποτελείται από 30 μέλη, θα "πετάξει" με πτήση τσάρτερ μαζί με την πρώτη ομάδα, προκειμένου την Τετάρτη (22/11, 16:00) να παίξει κόντρα στη Σπόρτινγκ, για την 5η αγωνιστικού του 4ου ομίλου του UEFA Youth League.

Η Κ-20 προπονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αθλητι9κό Κέντρο Ρέντη και θα κάνει το ίδιο και το πρωί της Τρίτης στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ. Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί στη Λισσαβώνα, αφού σε περίπτωση ήττας ή και ισοπαλίας δεν συνεχίζει και μαθηματικά στη διοργάνωση. Οι "ερυθρόλευκοι", που δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν την τελευταία αγωνιστική σε πρόκριση.

Στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη, η Σπόρτινγκ είχε αποσπάσει ισοπαλία (2-2). Μετά από 4 αγώνες, στην 1η θέση της βαθμολογίας είναι η Μπαρτσελόνα με 12 β., στη 2η η Σπόρτινγκ με 7, στην 3η η Γιουβέντους με 3 και στην 4η ο Ολυμπιακός με ένα βαθμό.

Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής, η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο την Μπαρτσελόνα.

Photo credits: EUROKINISSI

The post Με Οφόε στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα