Με Φορτούνη οδηγό, ο Ολυμπιακός το 2/2 στο πρωτάθλημα

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, αλλά πολλές κάρτες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία στην ουδέτερη έδρα του γηπέδου του Περιστερίου και να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League. Η Λαμία στάθηκε καλά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης

και θα μπορούσε να έχει πάρει καλύτερο αποτέλεσμα αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε με την πολύ καλή αμυντική της διάταξη να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, ενώ με γρήγορες μπαλιές οι παίκτες της έφευγαν σε αντεπιθέσεις και δημιουργούσαν προβλήματα. Ένα άτσαλο μαρκάρισμα ωστόσο του Αναστασιάδη στον Πάρντο στο 28ο λεπτό ανάγκασε τον διαιτητή Κατσικογιάννη να δώσει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κώστας Φορτούνης σημειώνοντας το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβηκε και μέχρι το 70ο λεπτό έψαξε το 2-0, όμως στη συνέχεια ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Μίλιτς για μαρκάρισμα στον Βάντερσον, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κόψει την… ταχύτητα των πρωταθλητών. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός άρχισε να πέφτει με τους "ερυθρόλευκους" να κρατούν το υπέρ τους 1-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68′ Κουτρουμάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85′ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος (55′ Βάντερσον), Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (73′ Φιγκέιρας), Φορτούνης (79′ Σεμπά), Μπεν (64′ Ανσαριφάρντ)

TO LIVE Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση – δεν χρειάζεται refresh

The post Με Φορτούνη οδηγό, ο Ολυμπιακός το 2/2 στο πρωτάθλημα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα