Μαρινάκης: «Όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε μετά την πρωινή προπόνηση, στο -ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση- lounge των ποδοσφαιριστών.

Με το τέλος του γεύματος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και απηύθυνε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο τις ευχές του, καλώντας τους να προσπαθήσουν για το καλύτερο ως οικογένεια. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Σε οικογενειακό κλίμα, όπως συμβαίνουν

όλα τα πράγματα, μέσα στον Ολυμπιακό μας, το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης 16/1/2018 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, μελών της Διοίκησης, αλλά και διευθυντικών στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, με πρώτο τον κ. Όσκαρ Γκαρθία, μέλη του staff και του ιατρικού επιτελείου, γευμάτισαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης, πριν «ριχτούν» εκ νέου στη «μάχη» για το 8ο συνεχόμενο και συνολικά 45ο πρωτάθλημα, αλλά και το νταμπλ!

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε μετά την πρωινή προπόνηση, στο lounge των ποδοσφαιριστών, το οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικά, για να φιλοξενήσει τα τραπέζια, στα οποία τα μέλη της ομάδας μας γευμάτισαν.

Ο κ. Μαρινάκης κάθισε κοντά στον κ. Γκαρθία και συζήτησαν αρκετά ζητήματα γύρω από την ομάδα, όπως έπραξε και με άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς).

Με το τέλος του γεύματος, ο ηγέτης του Θρύλου, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε τον λόγο και, όπως κάνει κάθε χρόνο, απηύθυνε προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο που τους πλαισιώνει, τις ευχές του, για να δημιουργικό και νικηφόρο έτος, γεμάτο τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα μας.

Αναλυτικά, στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία.

Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.

Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες πολύ υψηλής αξίας και όπως βλέπετε είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, από τον κ. Μαρινάκη και οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα τα μέλη του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, αλλά και οι φροντιστές, παρέλαβαν τα κομμάτια τους.

Τα φλουριά έτυχαν στους Μπιορν Ένγκελς και Φελίπε Πάρντο, ενώ από το staff οι τυχεροί ήταν οι Παναγιώτης Αγριογιάννης και Ρομπέρτο Γκαρθία Περάλ.

Οι ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν το ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί, για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παρευρισκόμενοι ολοκλήρωσαν την εκδήλωση με χαμόγελο και καλή διάθεση και αντάλλαξαν εκ νέου ευχές, για ένα «ερυθρόλευκο» 2018, γεμάτο τίτλους και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό μας!"

Photo credits: EUROKINISSI

The post Μαρινάκης: «Όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα