Εξαιρετικά αμφίβολος ο Οφόε με Ριέκα

Τελικά δεν τα κατάφερε ο Οτζίτζα Οφόε. Δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (13/8) και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Ριέκα (16/8, 21.45). Ο Βέλγος χαφ θα δοκίμαζε να μπει στις προπονήσεις, αλλά ακολούθησε ξανά το ατομικό του πρόγραμμα.

Επί της ουσίας ο Μπέσνικ Χάσι ετοιμάζει τους Ζιλέ και Ρομαό για τα χαφ, από τη στιγμή που ο Οφόε έχει μείνει πολύ πίσω εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ακόμα και την Δευτέρα (14/8) να προπονηθεί, δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάρει αυτομάτως και φανέλα βασικού. Ο στόχος πλέον είναι να καταφέρει να κάτσει έστω στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται πώς θα διατηρήσει την τριάδα Καρσελά, Φορτούνη και Μάριν που πλαισίωνε τον Μπεν στην επίθεση. Δεν έχει καταλήξει ακόμα, αλλά από κάποιες δοκιμές δίνει αυτή την εντύπωση. Ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Από εκεί και πέρα ο Βούκοβιτς με τον Ρέτσο θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα είναι στο 50-50 οι Φιγκέιρας – Ομάρ για δεξιά. Ο Κούτρης αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ως αριστερός μπακ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πού παν’ οι τέσσερις Το μήνυμα του Μπουχαλάκη για το εκπληκτικό ντεμπούτο Θεοδωρίδης: "Τελείωσαν τα ανθρώπινα λάθη" Η Κόρδοβα δίνει 800.000 ευρώ για Γιαννιώτα

The post Εξαιρετικά αμφίβολος ο Οφόε με Ριέκα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα