Έρχεται Ελλάδα ο Μπίλιτς;

"Στην ζωή ποτέ μην λες… ποτέ", λέει η παροιμία και είναι ολόσωστη. Ειδικότερα από τη στιγμή που την Δευτέρα η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό. Το όνομα του, λοιπόν, επανήλθε στην ελληνική επικαιρότητα εδώ και λίγες εβδομάδες, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα στην Αγγλία που ανέφεραν πως είναι… τελειωμένος από τα "σφυριά".

Ο λόγος αφορά την κακή εικόνα που παρουσιάζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

που είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και τις… μουρμούρες για τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος έχασε μετά τους "ερυθρόλευκους" και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Δυο φορές στο… κοντινό παρελθόν το όνομα του Κροάτη τεχνικού "έπαιξε" στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ. Την άνοιξη του 2012, όταν ο Ολυμπιακός αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε και το καλοκαίρι του 2015 με τον Βίτορ Περέιρα να είναι… υπ’ ατμόν.

Τελικά Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα προτιμήθηκαν, με τον Μπίλιτς να κάθεται το ’12 στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας και το 2015 στης Γουέστ Χαμ. Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, επίσης το όνομα του Μπίλιτς γράφτηκε δυο φορές!

Τον Μάιο του 2013, με τον Γιώργο Δώνη να αποχωρεί… επεισοδιακά και τον Ιούνιο του 2015 όταν και προτιμήθηκε τελικά ο συμπατριώτης του, Ιγκόρ Τούντορ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Άνθρωπος που βρίσκεται στο κοντινό του περιβάλλον και ήταν στην Αγγλία αυτές τις μέρες, απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει σε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό.

Ποια ήταν η χαρακτηριστική ατάκα; "Αυτή τη στιγμή μόνο για… διακοπές!". Το κασέ του παραμένει απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ μην ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα στην Κίνα ολοκληρώθηκε και το… σαφάρι για εξεύρεση προπονητών μόλις ξεκίνησε, με τον Πάουλο Σόουζα να κάνει την αρχή υπογράφοντας στην Tianjin Quanjian.

Γ.

The post Έρχεται Ελλάδα ο Μπίλιτς; appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα