Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, τώρα πάει Σαμπιονά!

Θεωρείται παιδί του Ολυμπιακού, αφού σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδας και αμέσως άρχισε να ανεβαίνει τις βαθμίδες ξεχωρίζοντας για το δυναμισμό του.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2012 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδας,

ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς πήρε το βάπτισμα του πυρός στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Παρόλα αυτά ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη αντίστοιχα. Το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο, είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω του την Ελλάδα, αρπάζοντας την ευκαιρία που ήρθε από την… Αυστρία!

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ… ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!

Με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης κατάφερε να εκτοξεύσει τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και από εκεί που η χρηματιστηριακή του αξία ήταν στις 600.000€, πλέον έφτασε κοντά στα 2.000.000€!

Στη δεύτερη του χρονιά με την Στουρμ ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν που μας πέρασε στην Αυστρία για τη θέση του αριστερού μπακ και σύμφωνα με τους Γάλλους, αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Σεντ Ετιέν!

Ο νέος τεχνικός των "Στεφανουά", Όσκαρ Γκαρσία, γνωρίζει καλά τον… Λύκο (wolf τον λένε στην Αυστρία!), αφού τον ήθελε όταν ακόμα καθόταν στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ. Ποια είναι η ειρωνεία της τύχης σε όλα αυτά;

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Λυκογιάννης όχι μόνο… απογειώθηκε, αλλά πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδας στα 23 του χρόνια.

The post Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, τώρα πάει Σαμπιονά! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα