«Δεν είναι προχωρημένο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης "έσκασε" η είδηση με το ταξίδι του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Αγγλία, έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ.

Μπορεί στην Ελλάδα να θεωρούν σχεδόν κλεισμένο το deal μεταξύ των δυο συλλόγων, στην Αγγλία, ωστόσο, υπάρχει διαφορετική άποψη. Για την ακρίβεια γνωστός ρεπόρτερ των "κανονιέρηδων" αποκαλύπτει πως μόνο… κοντά δεν

είναι οι δυο ομάδες!

"Μου είπαν πως η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, όμως η μεταγραφή δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο γράφεται.

Ο ΠΑΣ Γιάνννα διαρρέει πως ο παίκτης θα φύγει αν έρθει πρόταση, όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Τον θέλει και ο Ολυμπιακός".

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα για το συγκεκριμένο θέμα, ο παίκτης έχει περάσει το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθερίσει οριστικά το θέμα.

Πάντως για τον Μαυροπάνο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την Γερμανία όσο και την Ιταλία με επίσημες προτάσεις που βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΣ.

"Δεν είναι προχωρημένο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ"

Told that Arsenal hold interest in young defender Konstantinos Mavropanos but transfer is not as advanced as reports suggest.

His parent club PAS Giannina say the player will leave if there is an offer on the table but nothing to announce as it stands. Olympiakos also want him. pic.twitter.com/yRpnUgMpR9

— Chris Wheatley (@ChrisWheatley_) January 3, 2018

Γ.

The post «Δεν είναι προχωρημένο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα