«Δεν έχω χάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Ρηνιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Πειραιά με τον αρχηγό της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης να μιλάει για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με την οποία οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στην κορυφή της Α1 και για τη συνέχεια της διοργάνωσης…

Για τη νίκη επί του ΠΑΟ:

«Ηταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλη αγωνιστική ένταση, αλλά νομίζω ότι συναρπαστικό το κάναμε εμείς καθώς μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Από την αρχή ήμασταν μπροστά στο σκορ και ελέγχαμε τον αγώνα. Μπορούσαμε να το έχουμε νικήσει με σκορ 4-0 ή 4-1. Πάντα οι νίκες επί του Παναθηναϊκού είναι σημαντικοί για το σύλλογο. Μάλιστα, κάποιοι φίλαθλοι μας, πριν από τον αγώνα μάς ζήτησαν ρεβάνς για την ήττα στο μπάσκετ».

Για δικό το αήττητο κόντρα στο «τριφύλλι»: «Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό. Θα πω, αστειευόμενος, πως όταν βλέπω τα πράσινα αγριεύω. Σίγουρα στα ντέρμπι με τους πράσινους ο βαθμός συγκέντρωσης που έχουμε είναι μεγάλος. Με τα «Ταταύλα» έτσι την «πάθαμε». Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Απέχουμε πολύ από τις άλλες ομάδες, και σε ατομικά χαρακτηριστικά και σε ομαδικά και σε επίπεδο συλλόγων. Έχουμε όλο το πακέτο σαν ομάδα να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε το παραδέχονται όλοι».

Για την ανασυγκρότηση της ομάδας μετά την ήττα από τα Ταταύλα: «Η πρώτη ήττα που κάναμε, από τα «Ταταύλα» μας πείσμωσε περισσότερο. Δουλέψαμε περισσότερο, συσπειρωθήκαμε περισσότερο και με τον κόουτς είπαμε ότι δεν θα κάνουμε άλλη ήττα. Νομίζω ότι βαδίζουμε σε αυτή τη βάση πλέον.

Στον πρωταθλητισμό η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο, είναι το Α και το Ω. Ότι προπόνηση και να έχεις κάνει, αν δεν πιστεύεις στον εαυτό και στους συμπαίκτες σου δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί να λυγίσεις. Πολλές ομάδες δουλεύουν πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Το focus που πρέπει να κάνεις στο ατομικό άθλημα είναι 20 φορές πάνω από ότι στο ομαδικό».

Για το που αφιερώνει τη νίκη στο ντέρμπι: «Αφιερώνω τη νίκη στον Πρόεδρο, τον κ. Μιχάλη Κουντούρη που είναι πολύ κοντά μας, στον προπονητή μας, Γιώργο Χριστοφοράκη και στους συμπαίκτες μου, στο γραφείο Τύπου του συλλόγου που είναι συνεχώς δίπλα μας και προβάλλει τις προσπάθειές μας και φυσικά στον έφορό μας τον κ. Σαράντη Γιαννούτσο που είναι πάντα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε».

The post «Δεν έχω χάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα