Δεν άντεξε με 10 ο Ολυμπιακός, έχασε 5-0 από την Μπαρτσελόνα

Ήταν ευθύς εξ αρχής το αουτσάιντερ, κάτι που πιστοποιήθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του «Mini Estadi» της Βαρκελώνης. Η Κ20 του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-0 για την 3η αγωνιστική του Youth League.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Μεγάλο

ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και το γεγονός πως η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιζε από το 44′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάμπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν ανύπαρκτη. Και σα να μην έφτανε το γεγονός πως θα έπαιζε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο, δέχτηκε και γκολ στην φάση αυτή από εκτέλεση φάουλ. Ένα διαιτητικό λάθος που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των Καταλανών.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγώνες, αφού στην πρεμιέρα είχε φέρει 2-2 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (είχε προηγηθεί 2-0), ενώ την 2η αγωνιστική έχασε 3-1 στο Τορίνο από την Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Σήμερα (18/10), η Μπαρτσελόνα ήταν πάνω από τις δυνάμεις του, κακά τα ψέματα.

Ο Πέρεθ πέτυχε δυο γκολ για τους γηπεδούχους στο 28′ (φέρει ευθύνη ο Σκαφίδας) και στο 80′, ο Μοντσού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε κάνει το 2-0 με τη βοήθεια του τείχους σε εκτέλεση φάουλ, ενώ τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Σαβέριο (70′) και Ρικάρντ (88′). Οι Καταλανοί ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους Πειραιώτες και πιθανότατα θα νικούσαν ακόμα και αν δεν υπήρχε αριθμητική ανισορροπία, απλά ίσως να ήταν μικρότερη η έκταση του σκορ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μινγκουέθα (72′ Εσπινάχ), Μπράνταριθ (76′ Φερνάντεθ), Βίλα Γκαρσία, Μόντσου (72′ Τουγκαρίνοφ), Κάρλες Πέρεθ, Κογιάδο, Νταβίντ Αλφόνσο, Κομάς, Ρικάρντ Πουίγκ, Ντελγκάδο Σαβέριο.

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηιωαννίδης, Γαλούπης (76′ Τσιριγώτης), Αγιώτης, Λάμπρου, Πέιος (46′ Ράμα), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βρουσάι (53′ Φυτόπουλος).

The post Δεν άντεξε με 10 ο Ολυμπιακός, έχασε 5-0 από την Μπαρτσελόνα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα