«Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό»

Η μεταγραφή του Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο, τη Δευτέρα (7/8) ή την Τρίτη (8/8) ο 33χρονος χαφ θα είναι στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.

Είναι χαρακτηριστικό το tweet

του Βέλγου δημοσιογράφου, Christophe Franken, ο οποίος έγραψε ότι ο Ζιλέ θα είναι στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες. Με τον ποδοσφαιριστή οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα, ενώ ο ίδιος πίεζε τη Ναντ να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Το tweet του Christophe Franken

Guillaume Gillet est attendu lundi ou mardi à Athènes pour finaliser son transfert à l’Olympiacos #Nantes #FCNantes @ladh

— Christophe Franken (@ChristFranken) August 5, 2017

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal κλείνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του στη γαλλική ομάδα ολοκληρωνόταν το 2018. Την Πέμπτη (3/8) ο Μπέσνικ Χάσι και ο Φρανσουά Μοντεστό είχαν νέα επικοινωνία με τον Ζιλέ και προέκυπτε αισιοδοξία πως η μεταγραφή δεν χαλάει. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το επικείμενο απόκτημα του Ολυμπιακού έκανε 41 συμμετοχές με τη Ναντ.

Είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1984, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αν και μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Στην Άντερλεχτ έπαιζε από το 2008 μέχρι το 2016. Το 2014 – 2015 είχε δοθεί δανεικός στη Μπαστιά. Προτού πάει στην Άντερλεχτ, αγωνίστηκε σε Liège, Visé, Eupen και Gent. Με την Εθνική Βελγίου έχει παίξει σε 21 ματς και έχει σημειώσει 1 γκολ.

(AP Photo/Steven Governo)

The post «Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα