Χωρίς εκπλήξεις και Οτζίτζα, Ελαμπντελαουί κόντρα στην ΑΕΚ

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης (24/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου υποδέχεται την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Όσκαρ

Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης, την οποία και απαρτίζουν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι.

Εκπλήξεις επί της ουσίας δεν υπήρχαν από τον Ισπανό τεχνικό. Εκτός έμειναν οι Οτζίτζα Οφόε (ιατρικά έτοιμος αλλά εκτός ρυθμού), Ελαμπντελαουί (στόχος να είναι στο 100% στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ), Καρσελά (ανέτοιμος), Ίγκορ Σίλβα, Μαρτίνς και όσοι δεν υπολογίζονται (Μίλιτς, Εμενίκε, Καπίνο, Ζντιέλαρ).

Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, 23χρονος Κροάτης γκολκίπερ και τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Περέιρα στην εξέδρα τα ΟλυμπιακόςΑΕΚ για το Κύπελλο Τελικά η Λέστερ είναι η ΑΕΚ Επίσημο: Στην Ελλάς Βερόνα ο Βούκοβιτς Οριστικά εκτός ο Οφόε με ΑΕΚ

The post Χωρίς εκπλήξεις και Οτζίτζα, Ελαμπντελαουί κόντρα στην ΑΕΚ appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα