Χάσι: «Αμυνόμασταν λάθος σε όλο το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, σχολίασε το βασικό λάθος των παικτών του στην εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Σπόρτινγκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ρίχνοντας το βάρος στους κενούς χώρους των αντεπιθέσεων.

"Δεχθήκαμε το 1ο γκολ στο 1ο λεπτό. Εάν αρχίζει έτσι ένα παιχνίδι, νομίζω ότι η ομάδα χάνει την

αυτοπεποίθησή της και σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όλη την ώρα. Γνωρίζουμε ότι το επίπεδο του Champions League δεν είναι σαν το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά παίξαμε σαν να είναι πρωτάθλημα. Αμυνόμασταν λάθος όλη την ώρα, με την Σπόρτινγκ να χρησιμοποιεί τον χώρο για αντεπιθέσεις. Είχαμε πει ότι το 65% των τερμάτων της η Σπόρτινγκ τα πετυχαίνει σε αντεπίθεση και το υπόλοιπο 35% είναι από κανονικές επιθέσεις", τόνισε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote".

Σε ερώτηση για το εάν θα άλλαζε κάτι πριν από τη σέντρα, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα εκ των υστέρων, σημείωσε: "Είναι πολύ εύκολο συχνά να μπορείς να σκεφτείς τι θα άλλαζες. Εμείς αλλάξαμε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο, ήταν τελείως διαφορετικό. Ίσως στο 0-3 όλοι να νόμιζαν ότι θα πάμε 0-4, 0-5 ή 0-6, δεν ξέρω. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βρήκε το πνεύμα να ανακάμψει και να επιστρέψει στον αγώνα, έστω κι αργά. Δεν είχαμε άλλον χρόνο, αλλά είναι κάτι θετικό από αυτό το βράδυ".

Τέλος, για τη συνέχεια του ομίλου κι αν η ήττα φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση του πρωταθλητές Ελλάδας για το κυνήγι της 3ης θέσης, κατέληξε: "Θα το δούμε αυτό. Υπάρχουν ακόμα πέντε ματς. Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι και να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να μην ξεχνάμε ότι χτίζουμε καινούργια ομάδα, που ακόμα μαθαίνει, και παίζουμε με πολύ δυνατές ομάδες. Ήταν αδύνατο να πάμε στο τοπ επίπεδο από το πρώτο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

The post Χάσι: «Αμυνόμασταν λάθος σε όλο το παιχνίδι» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα