Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr: «Ο Βούκοβιτς έχει την τιμή του…»

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κόνιασπορ την Κυριακή (9/7), ενώ αποκάλυψε ότι αναμένει τη συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Το Sport24.gr κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τον Μπουλέντ Ακίν, αθλητικό διευθυντή της Κόνιασπορ, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Σέρβου στόπερ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Βούκοβιτς έχει μια τιμή και εφόσον οι Έλληνες ακουμπήσουν τα χρήματα στο τραπέζι, τότε μπορούν να τον πάρουν. Μιλάμε για έναν διεθνή παίκτη", ήταν η λακωνική τοποθέτηση του Μπουλέντ Ακίν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Κόνιασπορ δεν είχε και κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί σχετικά με την πιθανότητα να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα σε μια πιθανή συμφωνία, καθώς ο Μανουέλ Ντα Κόστα για παράδειγμα φέρεται να είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Ικονίου.

"Είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε με τον Ολυμπιακό για οποιονδήποτε παίκτη του ως έμψυχο αντάλλαγμα", τόνισε χαρακτηριστικά και γίνεται ξεκάθαρο ότι η διοίκηση της Κόνιασπορ είναι διατεθειμένη να συζητήσει σοβαρά με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Βούκοβιτς. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της μέσα από τις διαπραγματεύσεις.

Photo credits: (AP Photo/Ilnar Salakhiev)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκαλυπτικός ο Βούκοβιτς: "Περιμένω τη συμφωνία Ολυμπιακού – Κόνιασπορ" Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ο Βούκοβιτς Καρσελά: "Θα κάνω ό,τι μπορώ για τον Ολυμπιακό" Επίσημο: Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός Συνεχίζει τα NBA posts ο Φορτούνης

The post Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr: «Ο Βούκοβιτς έχει την τιμή του…» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα