Αγραφιώτης σε Γραμμένο: «Ξεφτίλα!»

Ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη, εκ των αντιπροέδρων της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ εξέφρασε τα έντανα παράπονά του για τη διαιτησία Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτοξεύοντας ατάκες που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα στο συμβούλιο της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να είπε: "Ζούμε την

απόλυτη ξεφτίλα…" και συνέχισε στην απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Γραμμένο: "Κύριε Γραμμένε εσείς δεν έχετε ακούσει τι γίνεται στη Β’ Εθνική; Δεν ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Περέιρα; Τίποτα δεν ξέρετε; Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και οι πρωταγωνιστές αυτής, είναι και μέσα στην Ομοσπονδία."

Στη συνέχεια, ο Τάκης Αγραφιώτης στάθηκε στο ματς της Τετάρτης (28/9) του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους και το συνέκρινε με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ εξαπολύοντας "ευθείες βολές" προς τον διαιτητή Σιδηρόπουλο: "Εμείς χθες παίζαμε με τη Γιουβέντους, τη φιναλίστ του Champions League. Μία παγκόσμια δύναμη. Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και δεν πήραμε κάρτα. Και εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει κίτρινη άνευ λόγου και αιτίας στον καλύτερο μας παίκτης από το 8ο λεπτό (σ.σ. Οτζίτζα Οφόε). Εσείς δεν βλέπετε τι γίνεται;"

The post Αγραφιώτης σε Γραμμένο: «Ξεφτίλα!» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα