ΑΕΚ – Ολυμπιακός ανά 96 ώρες!

Ένα ιδιαίτερο μήνα έχουν μπροστά τους οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Οι ομάδες του θα τεθούν αντιμέτωπες 6 φορές μέσα σε διάστημα 24 ημερών με όλες σχεδόν τις αναμετρήσεις τους να είναι κομβικής σημασίας.

Συγκεκριμένα, το ματς με το μικρότερο ενδιαφέρον είναι αυτό του πρωταθλήματος στο χάντμπολ ανδρών αφού δεν κρίνει άμεσα κάποιον τίτλο.

Αντίθετα, το πιο σημαντικό είναι ο τελικός του Κυπέλλου στην Κρήτη.

Εκεί ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στο θεσμό μετά το 2011, ενώ η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις κατακτήσεις μετά το 2001!

Οι μονομαχίες των δύο ομάδων θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη (24/1) όταν ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και στις επόμενες εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα έχουμε δύο αναμετρήσεις. Οι μάχες θα ολοκληρωθούν φυσικά με τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ στις 17 Φεβρουαρίου.

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το πόσο συχνά θα παίξουν οι δύο ομάδες αρκεί να πούμε ότι θα παίζουν ένα ματς ανά 96 ώρες ή πιο απλά ένα ματς ανά τέσσερις ημέρες.

ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝΗμερομηνίαΆθλημαΔιοργάνωσηΦάσηΑγώνας24/1ΠοδόσφαιροΚύπελλο1ος προημιτελικόςΟλυμπιακός – ΑΕΚ31/1Χάντμπολ ανδρώνΚύπελλοΠροημιτελικός (Νοκ άουτ)Ολυμπιακός – ΑΕΚ4/2ΠοδόσφαιροSuper League ΣουρωτήΚανονική περίοδοςΟλυμπιακός – ΑΕΚ7/2ΠοδόσφαιροΚύπελλο2ος προημιτελικόςΑΕΚ – Ολυμπιακός10/2Χάντμπολ ανδρώνHandball PremierΚανονική περίοδοςΟλυμπιακός – ΑΕΚ17/2ΜπάσκετΚύπελλοΤελικόςΟλυμπιακός – ΑΕΚ

The post ΑΕΚ – Ολυμπιακός ανά 96 ώρες! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα