Ζωολογικός κήπος στη Ρωσία μηνύει εταιρεία παραγωγής που ανάγκασε ρακούν να πρωταγωνιστεί σε «ερωτικό» βίντεο

Ζωολογικός κήπος στη Μόσχα μηνύει στούντιο παραγωγής που «προσέλαβε» ένα από τα ρακούν του με σκοπό να «πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό βίντεο».

Ο ζωολογικός κήπος θεωρείται ως ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να ταΐσουν και να έρθουν σε επαφή με τα ζώα, τα οποία μερικές φορές «ενοικιάζονται» από εταιρείες παραγωγής ταινιών.

Ο Βίκτωρ Κιριούκιν εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου στη Μόσχα, μιλώντας στο BBC, είπε ότι όταν το ρακούν επέστρεψε είχε μία περίεργη συμπεριφορά και πως ήταν τραυματισμένο ψυχολογικά. «Παρατηρήσαμε ότι είχε μία ιδιαίτερη έλξη προς το γυναικείο μπούστο».

Η εταιρεία παραγωγής Art-Msk χαρακτηρίζει τη μήνυση ως παράλογη. Είπαν επίσης ότι το ρακούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έκλεψε το σουτιέν ενός μοντέλου.

Η Art-Msk παράγει κυρίως διαφημιστικά βίντεο κλιπ.

H νομική διένεξη

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, η συμφωνία που έκλεισαν με την εταιρεία παραγωγής τον Αύγουστο του 2016, ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Τόμας, το ρακούν σε ένα διαφημιστικό βίντεο κλιπ. Αλλά ο ζωολογικός κήπος λέει ότι είδε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε αυτό πρωταγωνιστεί ένα γυμνό μοντέλο. Αμέσως μετά κατήγγειλε την εταιρεία και ζήτησε να αποσυρθούν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο.

Αφού το αίτημά τους απορρίφθηκε, ο ζωολογικός κήπος κατέθεσε μήνυση τον Οκτώβριο απαιτώντας αποζημίωση για τη ψυχική οδύνη που υπέστη το ρακούν.

Από την πλευρά του ο διευθυντής μάρκετινγκ της Art-Msk ισχυρίζεται ότι το βίντεο δεν ήταν ερωτικό καθώς προοριζόταν να μεταδοθεί στην κρατική τηλεόραση. «Ένα ερωτικό βίντεο θα κρινόταν παράνομο να μεταδοθεί στην τηλεόραση», είπε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα