Ζευγάρι από την Κένυα παντρεύτηκε, ξοδεύοντας μόνο ένα δολάριο!

Ένα ζευγάρι στην Κένυα που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα μίας ακριβής γαμήλιας τελετής, έλαβε επαίνους από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ανακοίνωσε ότι ο γάμος τους κόστισε μόλις 1 δολάριο.

Ο λόγος για τον Wilson and Ann Mutura, οι οποίοι είχαν αναβάλει τον γάμο τους δύο φορές μέσα στο 2016 επειδή δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν το ποσό των 300 δολαρίων.

Έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν αυτό το έτος, με τα λιγότερα έξοδα που έχει κάνει κανείς για μία γαμήλια τελετή.
O γαμπρός, ξόδεψε μόνο 1 δολάριο για τις βέρες. Τα υπόλοιπα έξοδα, συμπεριλαμβανομένης και της άδειας γάμου, βάρυναν την εκκλησία.

Οι χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να χαιρετίσουν την εν λόγω κίνηση, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια οι γαμήλιες τελετές γίνονται ολοένα και πιο ακριβές.

Η ρομαντική ιστορία του 27χρονου Wilson και της 24χρονης Ann φαίνεται πως προσέλκυσε την προσοχή πολλών Κενυατών.

Οι δύο νέοι που διατηρούσαν σχέση για περισσότερα από τρία χρόνια, όπως όλα δείχνουν, ξεπέρασαν το μεγαλύτερο εμπόδιο που είχαν, τα χρήματα. Μάλιστα, πέρυσι, παρά τις εκκλήσεις τους σε φίλους και συγγενείς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για να παντρευτούν.

Ο Wilson, μιλώντας στο ΒΒC, είπε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του τον είχε συμβουλεύσει να παραβλέψει τον γάμο και να συζήσει με την Αnn, χωρίς να την παντρευτεί. Αλλά αυτή δεν ήταν μία ορθή επιλογή για τον μανάβη και την αρραβωνιαστικιά του που ήθελαν «μία μόνιμη και ευλογημένη σχέση».

«Ως χριστιανοί θέλαμε να παντρευτούμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, ξεπερνώντας άλλους πειρασμούς», είπε η Αnn. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία χαμηλών τόνων γαμήλια τελετή, χωρίς λουλούδια, γλυκά ή διακοσμήσεις.

Το ζευγάρι ήταν απλά ντυμένο, φορώντας τζιν, απλά μπλουζάκια και αθλητικά παπούτσια. Το μόνο τους έξοδο ήταν δύο λαμπεροί κύκλοι χάλυβα, που χρησιμοποιήθηκαν ως βέρες.

Το ζευγάρι ανέφερε ότι έμεινε άναυδο με τη θετική αντίδραση που είχαν οι χρήστες των social media για τη λιτή τελετή τους και κάλεσαν και άλλους νέους Κενυάτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

«Πιστεύω ότι τα χρήματα δεν θα έπρεπε να αποτρέπουν νέους ανθρώπους σαν και εμάς από το να παντρεύονται. Αν οι άνθρωποι αγαπιούνται και θέλουν να παντρευτούν, τότε πρέπει να παντρευτούν», είπε η Ann.

H κίνηση του ζευγαριού όχι μόνο απέσπασε χιλιάδες θετικά σχόλια αλλά αγκαλιάστηκε και από ταξιδιωτικά γραφεία, με ένα από αυτά μάλιστα να τους κάνει δώρο το πενταήμερο γαμήλιο ταξίδι τους.

Πηγή: BBC

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα