Υπόσχονται στέγη σε νεαρά κορίτσια στη Μεγάλη Βρετανία με αντάλλαγμα το σεξ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για τις νεαρές κοπέλες που είναι άστεγες στη Μεγάλη Βρετανία η φιλανθρωπική οργάνωση Shelter με αγγελίες που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα Craigslist.

Σύμφωνα με την φιλανθρωπική οργάνωση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αγγελιών εμφανίστηκαν εκατοντάδες διαφημίσεις, που είτε αναφέρουν ρητά ότι προσφέρεται δωρεάν στέγη σε άστεγες, εντυπωσιακές γυναίκες με αντάλλαγμα το σεξ, είτε οι προθέσεις αυτές κρύβονται πίσω από φράσεις, όπως: «Δωρεάν στέγη για κορίτσια στο Λονδίνο».

«Αν κάποια νεαρή φοιτήτρια χρειάζεται δωρεάν στέγη και είναι προετοιμασμένη να ανταποδώσει, παρακαλώ να δώσει τα πλήρη στοιχεία της και πρόσφατη φωτογραφία και να απαντήσει από το προσωπικό της email. Χωρίς φωτογραφία δεν γίνεται δεκτή απάντηση», αναφέρει χαρακτηριστικά μία από τις αγγελίες.

Άλλη αγγελία τονίζει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν στέγη σε νέες γυναίκες είναι η εντυπωσιακή εμφάνιση, αναφέρει δημοσίευμα του RT.

Η οργάνωση δεν έχει στοιχεία για το αν κάποιες άστεγες έχουν ανταποκριθεί στις αγγελίες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα